Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Vielä kerran onnea uunituoreille medialaisille! Tervetuloa medialaisten värikkääseen joukkoon, olette paikkanne ansainneet. Tänä vuonna hakijoita oli 657 ja 25 pääsi sisään. Teitä odottaakin nyt yksi opiskelijan mieleenpainuvimmista vuosista. Ensimmäisenä vuotena on täysin ok (ja suotavaakin) olla innostunut kaikesta ja käydä jokaisessa tapahtumassa.

Media ry. on kaikkien viestintää pääaineenaan Helsingin yliopistossa opiskelevien ainejärjestö. Ainejärjestö pitää huolta medialaisista järjestämällä tapahtumia luentosalien ulkopuolella, valvomalla etujamme viestinnän oppiaineen päätöksenteossa ja luomalla suhteita työelämään ja muihin ainejärjestöihin.
Tapahtumia on laidasta laitaan: yritysekskursioista mökkiviikonloppuihin ja kulttuuri- ja urheilurientoihin, tietenkään juhlia unohtamatta. Käykää Instagramissa katsomassa kuvia tapahtumista.

Tänä vuonna Media ry. täyttää 44 vuotta ja sitä perinteisesti juhlistetaan isosti vuosijuhlilla marraskuussa. Ainejärjestön toimintaa pyörittää 13 hengen hallitus ja 9 hengen juhlatoimikunta. Vaalikokous järjestetään aina joulukuun alussa, jolloin valitaan toimijat seuraavalle vuodelle.

Ensimmäisiä fuksirientoja odotellessa liittykää Media ry:n ryhmään Facebookissa. Liittykää myös Median fuksit 2015 -ryhmään, joka on tarkoitettu vain uusille fukseille!

Ensimmäinen fuksitapahtuma on 19.8. ja siitä eteenpäin ohjelmaa riittää lähes joka päivälle. Tuutorit ovat mukana lähes kaikissa ensimmäisten viikkojen tapahtumissa ja etsivät vastauksen jokaiseen kysymykseen.

Vaikka hallitus lomailee vielä, niin älä epäröi ottaa yhteyttä jos kysyttävää tulee. Nähdään elokuussa!

Terveisin,
Anki
Media ry:n varapuheenjohtaja

ps. Käykää tutustumassa myös valtsikan opiskelijajärjestön Kannunvalajiin. Kannun tehtävä on saattaa eri aineita opiskelevat valtiotieteilijät yhteen.

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.