Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Uuden alumnikerhon tavoite on lujittaa Helsingin yliopistosta viestinnän oppiaineesta valmistuneiden verkostoa sekä tarjota alumneille luonteva tapa pitää yhteyttä omaan yliopistoon ja akateemiseen yhteisöön. Toiminta starttaa vappuskumpilla 28.4., tervetuloa mukaan!

Vaikka opiskelijaelämä olisi aktiivista, valmistuessa yhteydenpito yliopistoon ja vanhaan opiskelijayhteisöön monesti vähenee tai jopa lakkaa. Monia kuitenkin kiinnostaa vanhan opinahjon kuulumiset sekä oman alan tutkimustieto myöhemminkin. Alumnit ovat myös toisilleen tärkeä ammatillinen verkosto.

Media ry:n vastaperustettu alumnikerho tarjoaa uuden, vapaamuotoisen foorumin alumnien yhteydenpitoon sekä alumnien ja tiedeyhteisön kanssakäymiselle. Pitkään hauduteltu idea kypsyi toiminnaksi joulukuussa 2016 järjestetyillä alumniglögeillä, joilla käytiin innostunutta keskustelua alumnitoiminnan kehittämisestä. Alumnikerho perustettiin Media ry:n vuosikokouksessa 15.2.

Kerho päätettiin startata mahdollisimman kevyenä ja verkostomaisena. Kerholle valittiin toimintaa pyörittävä ydinryhmä, jonka jäseniä pyritään vaihtamaan vuosittain. Kaikki kiinnostuneet voivat tulla mukaan toiminnan ideoimiseen ja järjestämiseen milloin vain.

Ensimmäisellä kaudella kerhon ydinryhmään kuuluvat Viivi Viitanen, Anna Korvenoja, Noora Happonen, Katri Koskela, Laura Salonen, Alexandra Peth, Verneri Ruohoranta, Antti Salomaa ja Salla-Maaria Laaksonen, joka toimii myös viestinnän oppiaineessa alumniyhteyshenkilönä.

Kerho starttaa maksuttomana, yhteistyökumppaneita etsitään

Tiedossa on kolmenlaisia tapahtumia. Viihteelliset verkostoitumistilaisuudet ovat alumneille väylä tavata tuttuja vuosien takaa sekä uusia kasvoja. Akateemisen maailman ajankohtaisia aiheita jalostetaan Tiedettä & viiniä -illoiksi ja muiksi alumnitapahtumiksi yhteistyössä yliopiston viestinnän oppiaineen kanssa. Kolmanneksi suunnitelmissa on järjestää viestintäalan toimijoiden kanssa on herätteleviä, ravistelevia ja päälaelleen kääntäviä yhteistyötapahtumia: kiinnostavat kumppanit mahdollistavat sisällöltään vaihtelevat, laadukkaat ja monipuoliset tapahtumat.

Kaikki viestinnän alumnit ovat tervetulleita tapahtumiin. Seuraa ilmoittelua Median alumnien Facebook-ryhmässä.

Pystyäksemme starttaamaan toiminnan ilman jäsenmaksua alumnikerho etsii nyt yhteistyökumppaneita. Onko yrityksesi kiinnostunut näkyvyydestä valtiotieteellisen tiedekunnan koulimien viestinnän ammattilaisten verkostossa? Haluatko ehdottaa Median alumnikerholle tilaisuutta tai vierailua? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä.
**

Tulossa: vappuskumpat! Median alumnikerho järjestää ensimmäisen virallisen tapahtumansa perjantaina 28.4.2017 valtiotieteellisen tiedekunnan tiloissa. Facebook-tapahtumaan >>

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.