Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Valtaisat onnittelut mitä parhaimmasta opiskelupaikasta, fuksi! Ensimmäinen opiskeluvuosi pitää sisällään suuren kirjon erilaisia tapahtumia, joihin osallistumalla saat vuodestasi eniten irti. Kaikki te fuksit olette mitä lämpimimmin tervetulleita Media ry:n tapahtumiin!

Media ry on viestintää pääaineenaan tai nykyisin opintosuuntanaan Helsingin yliopistossa opiskelevien ainejärjestö. Politiikan ja viestinnän koulutusohjelman fuksina sinusta ottaa koppia sekä Media ry, että valtio-opin opiskelijoiden järjestö Voo ry. Järjestämme yhteistyössä tuutoreiden kanssa kaikki syksyn politiikan ja viestinnän fuksien omat fuksitapahtumat. Ainejärjestöjen tehtävä on pitää huolta jäsenistöstään järjestämällä tapahtumia ympäri vuoden ja huolehtimalla opiskelijoiden edunvalvonnasta oppiaineiden päätöksenteossa, sekä luomalla kallisarvoisia suhteita työelämään.

Median 13 hallituslaista järjestävät tapahtumia ja menoja ympäri vuoden. Hallitus vaihtuu aina joulukuun vaalikokouksessa, jolloin valitaan toimijat seuraavalle vuodelle. Median tapahtumia järjestämässä on lisäksi 6-henkinen juhlatoimikunta, joka varmistaa, että jäsenistöllämme on aina unohtumattomia juhlia.

Media ry täyttää tänä vuonna 46 vuotta. Tätä hetkeä juhlistetaan yhdessä vuoden säihkyvimmissä tapahtumassa: Media ry:n vuosijuhlassa 18.11.2017.

Ensimmäisiin fuksirientoihin on vielä hetki aikaa, joten sillä välin kannattaa käydä tutustumassa Media ry:n Instaan, seurata Media ry:tä LinkedInissä, Twitterissä ja Facebookissa sekä liittyä Media ry:n Facebook-ryhmään.

Vuoden 2017 fukseille on myös oma Facebook-ryhmä, jossa tuutorit viestivät fukseille tärkeistä tapahtumista. Käythän siis liittymässä!

Olethan tuutoreihin tai hallitukseen suoraan yhteydessä, jos kysyttävää tulee!

Ps. Muistahan myös tutustua Kannunvalajiin. Kannunvalajat on valtsikan opiskelijajärjestö, joka järjestää mm. paljon valtsikan opiskelijoiden yhteisiä tapahtumia.

Iloisin terveisin,
Media ry:n hallitus 2017

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.