Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Tervetuloa mukaan alumnitoimintaan!

Viestinnän alumnit ovat entisiä viestinnän opiskelijoita, jotka ovat valmistuneet tai valmistumassa Helsingin yliopiston viestinnän oppiaineesta (ent. Viestinnän laitos). Alumnitoiminnan tavoitteena on luoda yhteisyyttä entisten ja nykyisten viestinnän opiskelijoiden sekä oppiaineen välille.

Alkuvuodesta 2017 Media ry:lle perustettiin Alumnikerho, jonka tavoite on lujittaa viestinnän alumnien verkostoa sekä tarjota alumneille luonteva tapa pitää yhteyttä omaan yliopistoon ja akateemiseen yhteisöön. Kerho organisoi viihteellisiä verkostoitumistilaisuuksia, Tiedettä & viiniä -iltamia sekä yhteistyötapahtumia viestintäalan toimijoiden kanssa. Lue lisää: Media ry:n uusi alumnikerho aloittaa toimintansa vappuskumpilla.

Seuraa kuulumisia Facebookissa
Alumnikerhon toiminnasta ja muista alumneja kiinnostavista asioista tiedotetaan ensisijaisesti viestinnän alumnien Facebook-ryhmässä. Voit myös liittyä alumnien sähköpostilistalle lähettämällä otsikottoman viestin sisällöllä “subscribe media-alumni” (ilman lainausmerkkejä) osoitteeseen majordomo@helsinki.fi.

Ehdota rohkeasti tapahtumaa tai yritysyhteistyötä!
Onko yrityksesi kiinnostunut näkyvyydestä viestinnän ammattilaisten verkostossa, tai haluatko ehdottaa alumnikerholle tilaisuutta tai vierailua? Alumni, onko mielessäsi tapahtumaidea? Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä!

Ota yhteyttä:

Joonas Koivukoski
Alumnien yhteyshenkilö & tutkija, viestinnän oppiaine
joonas.koivukoski@helsinki.fi

Viivi Viitanen
Alumnikerhon yhteyshenkilö
viivi.viitanen@alumni.helsinki.fi

Laura Hurskainen
alumnivastaava, Media ry
laura.hurskainen@helsinki.fi

Maisa Kanerva
Työelämävastaava, Media ry
maisa.kanerva@helsinki.fi

Nene Tanaka
Työelämävastaava, Media ry
nene.tanaka@helsinki.fi