Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Arvon Polvin fuksi, tervetuloa Mediaan!

Ensinnäkin, suuret onnittelut sisäänpääsystä! Selätit raskaan ja poikkeuksellisen pääsykoekevään ja edessäsi siintävät elämäsi kenties parhaat vuodet. Toiseksi, onnittelut mahtavasta valinnasta hakea politiikan ja viestinnän koulutusohjelmaan. Tulevien vuosien aikana sinusta tulevat pitämään huolta kolme ainejärjestöä: Valta, VOO ja Media.

Media ry on Helsingin yliopistossa viestintää opiskelevien oma järjestö. Median toimintaa luotsaa sen hallitus ja joukko virkailijoita, joka pitävät huolen muun muassa opintoasioista, järjestävät juhlia, kulttuuri- ja urheilutapahtumia sekä luovat suhteita työelämään erilaisten yritysyhteistöiden myötä. Mediasta löytää paikkansa niin viestinnästä kuin politiikastakin innostunut. Kannattaa liittyä jäseneksi, jotta pääset nauttimaan monista eduista.

Liittyminen Media ry:n jäseneksi

Media julkaisee myös useaan otteeseen palkittua ainejärjestölehti Groteskia, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää omia journalistisia taitoja. Kynään kannattaa tarttua rohkeasti jo fuksisyksynä, juttuidean kanssa tai ilman. Päätoimitus odottaa sinua innolla!

Menoa ja meininkiä tulee riittämään aina alkusyksystä vappuun asti. Median tärkeimmät tapahtumat, kuuluisat Kymppisitsit sekä vuosijuhlat ovat syyslukukaudella, joihin suosittelemme lämpimästi osallistumista. Olet enemmän kuin tervetullut Median meininkeihin, emme malta odottaa tapaamistasi! ❤ Voit tutustua toimintaamme Facebookin, Instagramin ja Twitterin kautta. Media ry:llä on käytössä myös sisäinen Facebook-ryhmä, johon kaikki medialaiset ovat tervetulleita.

Fuksisyksysi alkaa orientaatioviikolla, jota ennen oma tuutorisi ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse. Tuutorit ovat opintojesi alun tärkeimpiä henkilöitä, jotka vastaavat suurimmissa määrin fuksisyksyn tapahtumien järjestämisestä. He neuvovat ja tukevat aina, kun on tarve! Tuutoreihin voit tutustua etukäteen Instagram-tilin (@polvituutorit) kautta.

Odotellessasi riemukkaan fuksivuoden alkua voit merkata ylös seuraavat tärkeät päivämäärät (vuosi 2022):

Alustava kalenteri

27.8. KannuGames

29.8. Helsinki Tour & Fuksiriennot

30.8. Piknik fukseille ja vaihto-opiskelijoille

31.8. Fuksien norsufutis

2.9 Fuksien Kuppalabileet

7.9. Polvin fuksiaiset

9.9 Kannunvalajien fuksisuunnistus

13.9 Uuden sukuPOLVIn sitsit

23.9 Kannunvalajien fuksisitsit

29.-30.9 Fuksien metsäretki

10.10. Median kymppisitsit

Edessäsi odottavat upeat vuodet mahtavassa seurassa. Vaihdat ajatuksia ja keskustelet keskustakampuksen kaduilla, tanssit Kuppalassa, opit uutta mielenkiintoisilla luennoilla, kilistelet vuosijuhlilla ja heilutat ylioppilaslakkia Mantalla.

Kohta nähdään, Media odottaa sinua innolla!