Fuksit

Fuksit
Fuksit2020-08-03T17:51:37+00:00

Arvon Polvin fuksi, tervetuloa Mediaan!

Ensinnäkin, suuret onnittelut sisäänpääsystä! Selätit raskaan ja poikkeuksellisen pääsykoekevään ja edessäsi siintävät elämäsi kenties parhaat vuodet. Toiseksi, onnittelut mahtavasta valinnasta hakea politiikan ja viestinnän koulutusohjelmaan. Tulevien vuosien aikana sinusta tulevat pitämään huolta kolme ainejärjestöä: Valta, VOO ja Media.

Media ry on Helsingin yliopistossa viestintää opiskelevien oma järjestö. Median toimintaa luotsaa sen 11-henkinen hallitus ja joukko virkailijoita, joka pitävät huolen muun muassa opintoasioista, järjestävät juhlia, kulttuuri- ja urheilutapahtumia sekä luovat suhteita työelämään erilaisten yritysyhteistöiden myötä. Mediasta löytää paikkansa niin politiikasta kuin viestinnästäkin innostunut. Jäseneksi kannattaa liittyä, sillä pääset sitä kautta nauttimaan monista eduista.

Liittyminen Media ry:n jäseneksi

Media julkaisee myös useaan otteeseen palkittua ainejärjestölehteä Groteskia, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää omia journalistisia taitoja. Kynään kannattaa tarttua rohkeasti jo fuksisyksynä, juttuidean kanssa tai ilman. Päätoimitus odottaa sinua innolla!

Menoa ja meininkiä tulee riittämään aina alkusyksystä vappuun asti. Syksyllä luvassa on muun muassa yrityssafari, jossa voit jo fuksina päästä kokeilemaan omia siipiäsi viestinnän alan töissä. Syyslukukauden kruunaa yleensä Media ry:n loisteliaat ja perinteikkäät vuosijuhlat. Nämä kuitenkin jouduttiin valitettavasti perumaan vuodelta 2020. Pyrimme kuitenkin järjestämään jotain lähes yhtä upeaa vuosijuhlien tilalle. Olet enemmän kuin tervetullut Median meininkeihin, emme malta odottaa tapaamistasi! ❤ Voit tutustua lisää toimintaamme Facebookin, Instagramin ja Twitterin kautta. Media ry:llä on käytössä myös sisäinen Facebook-ryhmä, johon kaikki medialaiset ovat tervetulleita liittymään.

Fuksisyksysi alkaa orientaatioviikolla, jota ennen oma tuutorisi ottaa yhteyttä sinuun puhelimitse. Tuutorit ovat opintojesi alun tärkeimpiä henkilöitä, jotka vastaavat suurimmissa määrin fuksisyksyn tapahtumien järjestämisestä. He neuvovat ja tukevat aina kun on tarve! Tuutoreihin voit tutustua etukäteen Instagram-tilin kautta.

Odotellessasi riemukkaan fuksivuoden alkua voit merkata ylös seuraavat tärkeät päivämäärät:

19.8. Fuksiriennot, ensimmäinen yhteistapahtuma kaikille uusille polvilaisille
22.8. KannuGames Suomenlinnassa PERUTTU
29.8. VALTAVA-festivaali PERUTTU
31.8. Helsingin yliopiston avajaiskarnevaalit PERUTTU
31.8. Kannunkaatajaiset PERUTTU
2.9. Fuksiaiset
11.9. Kannunvalajien fuksisuunnistus
12.9. Polvin fuksisitsit
21.-25.9. Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan Fuksiviikko ja Fuksihaaste
30.9. Kannunvalajien fuksisitsit
10.10. Median kymppisitsit
14.11. Media ry:n 49. vuosijuhlat & jatkot PERUTTU
15.11. Vuosijuhlasilliaamiainen PERUTTU

Edessäsi odottavat upeat vuodet mahtavassa seurassa. Vaihdat ajatuksia ja keskustelet keskustakampuksen kaduilla, tanssit Kuppalassa, opit uutta mielenkiintoisilla luennoilla, kilistelet vuosijuhlilla ja heilutat ylioppilaslakkia Mantalla. Vierelläsi siistejä tyyppejä.

Kohta nähdään, Media odottaa sinua innolla!

Kandituutorit:

Aurora Binder & Terhi Iik
Akseli Ahtiainen & Jenni Surakka
Ine Ilmavalta & Janina Ojala
Mimmi Herranen & Nina Kaitemo
Janne Lodewijks & Milla Pirttilahti
Anna Enbuske & Akseli Nurminen
Siiri Sarvana & Heta Pirttijärvi
Akseli Mikkola & Alma Tuunainen

Maisterituutorit:

Leo Valkama & Riikka Pasanen