Fuksit

Fuksit
Fuksit2022-01-07T18:41:44+00:00

Arvon Polvin fuksi, tervetuloa Mediaan!

Ensinnäkin, suuret onnittelut sisäänpääsystä! Selätit raskaan ja poikkeuksellisen pääsykoekevään ja edessäsi siintävät elämäsi kenties parhaat vuodet. Toiseksi, onnittelut mahtavasta valinnasta hakea politiikan ja viestinnän koulutusohjelmaan. Tulevien vuosien aikana sinusta tulevat pitämään huolta kolme ainejärjestöä: Valta, VOO ja Media.

Media ry on Helsingin yliopistossa viestintää opiskelevien oma järjestö. Median toimintaa luotsaa sen 11-henkinen hallitus ja joukko virkailijoita, joka pitävät huolen muun muassa opintoasioista, järjestävät juhlia, kulttuuri- ja urheilutapahtumia sekä luovat suhteita työelämään erilaisten yritysyhteistöiden myötä. Mediasta löytää paikkansa niin politiikasta kuin viestinnästäkin innostunut. Jäseneksi kannattaa liittyä, sillä pääset sitä kautta nauttimaan monista eduista.

Liittyminen Media ry:n jäseneksi

Media julkaisee myös useaan otteeseen palkittua ainejärjestölehteä Groteskia, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää omia journalistisia taitoja. Kynään kannattaa tarttua rohkeasti jo fuksisyksynä, juttuidean kanssa tai ilman. Päätoimitus odottaa sinua innolla!

Menoa ja meininkiä tulee riittämään aina alkusyksystä vappuun asti. Syksyllä luvassa on muun muassa yrityssafari, jossa voit jo fuksina päästä kokeilemaan omia siipiäsi viestinnän alan töissä. Syyslukukauden kruunaa yleensä Media ry:n loisteliaat ja perinteikkäät vuosijuhlat. Nämä kuitenkin jouduttiin valitettavasti perumaan vuodelta 2020. Pyrimme kuitenkin järjestämään jotain lähes yhtä upeaa vuosijuhlien tilalle. Olet enemmän kuin tervetullut Median meininkeihin, emme malta odottaa tapaamistasi! ❤ Voit tutustua lisää toimintaamme Facebookin, Instagramin ja Twitterin kautta. Media ry:llä on käytössä myös sisäinen Facebook-ryhmä, johon kaikki medialaiset ovat tervetulleita liittymään.

Fuksisyksysi alkaa orientaatioviikolla, jota ennen oma tuutorisi ottaa yhteyttä sinuun puhelimitse. Tuutorit ovat opintojesi alun tärkeimpiä henkilöitä, jotka vastaavat suurimmissa määrin fuksisyksyn tapahtumien järjestämisestä. He neuvovat ja tukevat aina kun on tarve! Tuutoreihin voit tutustua etukäteen Instagram-tilin (@polvituutorit) kautta.

Odotellessasi riemukkaan fuksivuoden alkua voit merkata ylös seuraavat tärkeät päivämäärät (vuosi 2021):

21.8. KannuGames
25.8. Fuksiriennot, ensimmäinen yhteistapahtuma kaikille uusille polvilaisille
7.9. Polvin fuksiaiset
10.9. Kannunvalajien fuksisuunnistus
5.10. HYY:n fuksiseikkailu
10.10. Median kymppisitsit

11.1. Polvin ainejärjestöjen (Valta, Media, VOO) juomapeli-ilta fukseille

17.11. Kannunvalajien fuksisitsit
20.11. Median 50v vuosijuhlat
21.11. Vuosijuhlasillis

Edessäsi odottavat upeat vuodet mahtavassa seurassa. Vaihdat ajatuksia ja keskustelet keskustakampuksen kaduilla, tanssit Kuppalassa, opit uutta mielenkiintoisilla luennoilla, kilistelet vuosijuhlilla ja heilutat ylioppilaslakkia Mantalla. Vierelläsi siistejä tyyppejä.

Kohta nähdään, Media odottaa sinua innolla!

Kandituutorit:

Anna Anttila, Meeri Väätäinen & Elisa Kauppinen
Dora De Arruda & Nelli Sillanpää
Ruth Erkkilä & Sanne Varrio
Jenny Helle & Vera Lampila
Agnes Jakobson & Roosa Rytkönen
Mikael Kaarento & Lyydia Laukkanen
Leevi Kangas, Helmiina Latvanen & Nuutti Mäkinen
Siri-Tuuli Kemppainen & Veera Laanti

Maisterituutorit:

Emilia Viitamäki, Roosa Väätäinen & Ninni Tavastila

Vaihtarituutorit:

Erin Eloranta & Tuuli Karhunen
Henrik Peiponen & Rebekka Marttila
Charlotta Juhola & Laura Perälä