Media

Viestinnän opiskelijoiden yhdistys Media ry on kaikkien Helsingin yliopistossa viestintää pääaineenaan opiskelevien oma ainejärjestö. Median näkyvin toiminta on luentosalien ulkopuolisten tapahtumien järjestämistä, mutta yhtä tärkeä tehtävä on toimia opiskelijoiden edunvalvojana viestinnän oppiaineen päätöksenteossa. Lisäksi järjestö luo ja ylläpitää yhteyksiä työelämään sekä muihin järjestöihin.

Opintojen vastapainoksi Media tarjoaa jäsenilleen monenlaista toimintaa. Tarjolla on mm. vierailuja viestinnän alan yrityksiin, kulttuuritapahtumia, ammattiliittoiltamia, ulkomaanmatkailua ja yleistä juhlintaa. Toimintaa pyörittää vuosittain vaihtuva, noin kymmenen hengen hallitus, joka valitaan vaalikokouksessa joulukuussa. Hallituksen korvaamattomana apuna ovat erilaiset toimikunnat, kuten juhlatoimikunta. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan Median toimintaan ja tapahtumiin! Ideoita, kommentteja ja toiveita tapahtumista voi lähettää kenelle tahansa hallituksen jäsenelle.

Kaikesta tästä ja paljosta muustakin hyödyllisestä saat informaatiota, kun liityt Median omalle sähköpostilistalle. Se onnistuu lähettämällä otsikoton viesti sisällöllä ”subscribe media-lista” (ilman lainausmerkkejä) osoitteeseen majordomo@helsinki.fi.

Lisäksi voit liittyä Media ry:n ryhmään Facebookissa.

Palautetta ja toiveita toiminnastamme voit antaa anonyymisti jatkuvan palautteen lomakkeella.

Vuoden 2017 hallitus

Anna Jaakonaho puheenjohtaja anna.jaakonaho @ helsinki.fi
Ripsa Niemi varapuheenjohtaja ja verkon kehittämispäällikkö ripsa.niemi @ helsinki.fi
Pilvi Nikarmaa taloudenhoitaja ja ympäristövastaava pilvi.nikarmaa @ helsinki.fi
Emma Viitanen tuutor- ja tasa-arvovastaava emma.viitanen @ helsinki.fi
Maiju Pellikka yrityssuhdevastaava maiju.pellikka @ helsinki.fi
Roosa Purhonen ulkosuhde-, ammattijärjestö- ja alumnivastaava roosa.purhonen @ helsinki.fi
Heidi Puomisto tapahtumapäällikkö heidi.puomisto @ helsinki.fi
Sofia Dahlskog opintovastaava sofia.dahlskog @ helsinki.fi
Kerttu Skyttä opinto- ja kulttuurivastaava kerttu.skyttä @ helsinki.fi
Pinja Ylioja sihteeri ja hyvinvointivastaava pinja.ylioja @ helsinki.fi
Roosa Savo Groteski-vastaava roosa.savo @ helsinki.fi
Taru Utriainen varajäsen taru.utriainen @ helsinki.fi
Vilma Ikola varajäsen vilma.ikola @ helsinki.fi

Lista vanhoista hallituksista löytyy täältä.