Media

Viestinnän opiskelijoiden yhdistys Media ry on kaikkien Helsingin yliopistossa viestintää pääaineenaan opiskelevien oma ainejärjestö. Median näkyvin toiminta on luentosalien ulkopuolisten tapahtumien järjestämistä, mutta yhtä tärkeä tehtävä on toimia opiskelijoiden edunvalvojana viestinnän oppiaineen päätöksenteossa. Lisäksi järjestö luo ja ylläpitää yhteyksiä työelämään sekä muihin järjestöihin.

Opintojen vastapainoksi Media tarjoaa jäsenilleen monenlaista toimintaa. Tarjolla on mm. vierailuja viestinnän alan yrityksiin, kulttuuritapahtumia, ammattiliittoiltamia, ulkomaanmatkailua ja yleistä juhlintaa. Toimintaa pyörittää vuosittain vaihtuva, noin kymmenen hengen hallitus, joka valitaan vaalikokouksessa joulukuussa. Hallituksen korvaamattomana apuna ovat erilaiset toimikunnat, kuten juhlatoimikunta. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan Median toimintaan ja tapahtumiin! Ideoita, kommentteja ja toiveita tapahtumista voi lähettää kenelle tahansa hallituksen jäsenelle.

Liity Media ry:n jäseneksi tällä lomakkeella. Yhdistyksen jäsenrekisteriseloste löytyy täältä.

Kaikesta tästä ja paljosta muustakin hyödyllisestä saat informaatiota, kun liityt Median omalle sähköpostilistalle. Se onnistuu lähettämällä otsikoton viesti sisällöllä ”subscribe media-lista” (ilman lainausmerkkejä) osoitteeseen majordomo@helsinki.fi.

Lisäksi voit liittyä Media ry:n ryhmään Facebookissa.

Palautetta ja toiveita toiminnastamme voit antaa anonyymisti jatkuvan palautteen lomakkeella.

Koko hallituksen tavoitat sähköpostilla media-hallitus @ helsinki.fi.

Vuoden 2018 hallitus

Emma Viitanen puheenjohtaja emma.viitanen @ helsinki.fi
Sofia Dahlskog varapuheenjohtaja ja opintovastaava sofia.dahlskog @ helsinki.fi
Julia Rautiainen taloudenhoitaja ja tilavastaava julia.rautiainen @ helsinki.fi
Sonja Siirtola sihteeri ja alumnivastaava sonja.siirtola @ helsinki.fi
Sanni Pohjannoro yrityssuhdevastaava sanni.pohjannoro @ helsinki.fi
Rosa Lehtokari ulkosuhde- ja ammattijärjestövastaava rosa.lehtokari @ helsinki.fi
Taru Utriainen tapahtumapäällikkö taru.utriainen @ helsinki.fi
Helena Vuorijärvi tapahtumapäällikkö ja yhdenvertaisuusvastaava helena.vuorijarvi @ helsinki.fi
Unni Javanainen ympäristö- ja yhdenvertaisuusvastaava unni.javanainen @ helsinki.fi
Anni Takanen kulttuuri- ja opintovastaava anni.takanen @ helsinki.fi
Iina Saarinen hyvinvointi- ja ekskursiovastaava iina.saarinen @ helsinki.fi
Vilma Ikola Groteski-vastaava vilma.ikola @ helsinki.fi

Lista vanhoista hallituksista löytyy täältä.