Yrityksille

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat, medialaiset, ovat alansa motivoitunutta, osaavaa ja korkeasti koulutettua työvoimaa, joka aloittaa työskentelyn usein jo varhain opiskeluaikanaan. Viestinnän opiskelijoiden ainejärjestönä Media ry tavoittaa lähes 400 viestintäalan kovinta opiskelijaa, sekä yli 200 viestintäalan kovinta alumnia.

Kiinnostaako medialaisten rekrytoiminen tai työnantajamielikuvan luominen viestinnän opiskelijoiden keskuudessa? Haluatko yrityksellesi näkyvyyttä viestintäalan tulevien ammattilaisten joukossa?

Media ry tarjoaa yrityksille kattavaa ja vuorovaikutteista yhteistyötä. Tarjoamme sekä monimuotoisia yritysvierailuja että suosittuja yrityssafareita, joissa kourallinen opiskelijoita viettää yhdestä päivästä viikkoon tehden töitä yrityksen arjessa. Myös erilaiset työpajat, viestintäsimulaatiot ja opintoihin hyväksiluettavat kurssit ovat tapoja tehdä kanssamme yritysyhteistyötä. Lisäksi, Media ry:n yhteistyökumppanina yritys saa näkyvyyttä ainejärjestön monipuolisissa viestintäkanavissa. Yritysyhteistyö on joustavaa ja sitä voidaan räätälöidä yrityksen tarpeisiin sopivaksi.

Keskustelemme mielellämme yhteistyömahdollisuuksista!

Työpaikkailmoitusten välittäminen

Välitämme jäsenistöllemme sähköpostilistan kautta viestinnän työpaikkoja ja -harjoitteluita, joista maksetaan asianmukaista palkkaa. Ilmoitukset voi lähettää yrityssuhdevastaavalle, joka välittää kaikki hyvän harjoittelu- ja työpaikan edellytykset täyttävät ilmoitukset jäsenistöllemme.

Media ry vastustaa palkattomia harjoitteluita ja työsuhteita, joiden ehdot ovat vaatimuksiltaan epäreiluja työntekijää kohtaan.

Ota yhteyttä

Maiju Pellikka
Yrityssuhdevastaava, Media ry
maiju.pellikka@helsinki.fi