Safarisyksy 2017

Tänä vuonna Median yrityssafareilla on mukana kuusi yritystä: Viime vuonna mukana olleet Ahjo, Drum, Hill+Knowlton, Kreab, Vapa ja lisäksi aivan uutena safariyrityksenä Cocomms!

MIKÄ ON YRITYSSAFARI?

Yrityssafari on Media ry:n kehittämä viestinnän opiskelijoiden oma TET-harjoittelu. Yrityssafarin aikana parikymmentä medialaista pääsee lyhyen sähköpostihakemuksen perusteella tutustumaan haluamaansa safariyritykseen. Muutaman päivän ajan opiskelijat pääsevät yrityksen arkeen mukaan tekemällä itse yksin ja yhdessä opiskelutovereiden kanssa. Opiskelijat voivat esimerkiksi auttaa asiakkuuksien hoidossa tai heille voi antaa ratkaistavaksi omia case-tapauksia. Yrityssafari on oiva tapa pedata itselleen pidempää harjoittelupaikkaa yrityksessä, luoda tärkeitä kontakteja työelämään sekä tutustua siihen, millaista viestinnän ammattilaisen arki oikeasti voi olla.

MILLOIN TÄMÄ KAIKKI TAPAHTUU?

Tänä syksynä safarit järjestetään kahdessa osassa.

Ensimmäinen safarijakso on 26.-28.9., jolloin järjestetään Ahjon yrityssafari kuudelle opiskelijalle. Samaan aikaan Ahjolla starttaa myös haku pidemmälle harjoittelujaksolle, joten tämä safari on oiva tapa pedata itselleen tulevaa pidempää harjoittelupaikkaa! Haku Ahjon safarille on 7.-15.9.

Loput safarit järjestetään marraskuun alussa, 6.-17.11. myöhemmin ilmoitettavissa jaksoissa. Yksi safari kestää 3-5 päivää. Haku näille safareille alkaa lokakuun lopussa. Drumin, Hill+Knowltonin, Kreabin, Vapan ja Cocommsin ottamien safarilaisten määrä julkaistaan myös vielä myöhemmin syksyllä.

Syksyn aikana safariyrityksiin järjestetään myös ekskursioita, joilla pääset tutustumaan näihin yrityksiin ja etsimään kenties juuri sinulle sopivaa safaripaikkaa!

KUKA VOI HAKEA?

Kaikki medialaiset vuosikurssista riippumatta. Riittää, että olet innokas oppimaan uutta ja kiinnostunut viestinnästä. Kokemusta viestinnän töistä ei siis vaadita, vaan asenne ratkaisee! Ainoa asia, mitä sinulta vaaditaan, on Media ry:n jäsenyys. Jäseneksi liittyminen on ilmaista, ja liittymislomake löytyy täältä.

Nousiko mieleesi heti jokin kysymys? Ota yhteyttä yrityssuhdevastaava Maijuun, maiju.pellikka@helsinki.fi. Pysyt parhaiten ajantasalla seuraamalla safarisyksyn Facebook-tapahtumaa.

MITÄ: SAFARISYKSY 2017
MISSÄ: Ahjolla, Kreabilla, Drumilla, Hill+Knowltonilla, Vapalla ja Cocommsilla
MILLOIN: Ahjon safari 26.-28.9., muut safarit 6.-17.11.