Yrityssafari 2018

Hellekypärä päähän – yrityssafari on täällä taas!

Vuoden 2018 syksyn kruunaa Median yrityssafari, jonka aikana medialaiset opiskelijat fuksista n-vuoden opiskelijaan pääsevät tutustumaan viestintäalan huippuyritysten toimintaan. Käytännössä safarilla voi päästä tekemään mitä vain: case-tehtäviä, taustatutkimusta, projektitehtäviä, simulaatioita… Safari on erinomainen mahdollisuus haistella viestintämaailman tuulia sekä tutustua potentiaalisiin tuleviin työnantajiin. Ehkä jopa pedata hieman tulevaa harjoittelupaikkaa.

Tänä vuonna safarikokemuksia tarjoavat Ahjo Communications, Viestintätoimisto Drum, Hill+Knowlton Strategies sekä Kreab!

Minäkö safarille?

Joo! Jokaiselle opiskelijalle löytyy jotain uutta opittavaa yrityssafarilta, lukuisia sen tarjoamia mahdollisuuksia unohtamatta. Ehkä näet jopa kirahvin!

Fuksi, polvin kandiohjelma tarjoaa monia mahdollisuuksia opinnoille, etkä ehkä ole vielä ihan varma, kiinnostaako viestinnän opiskelu ollenkaan. Tai ehkä tiedät jo haluavasi tätä enemmän kuin mitään muuta, ja haluat suoraan samoilemaan tiheimpään viidakkoon. Molemmissa tapauksissa safari on oiva tapa päästä tutustumaan viestintätoimiston arkeen. Täällä selviää se, mitä kursseilla ei kerrota!

Vanha, onko excut jo niin nähty? Kaipaatko jotain enemmän kuin yliopiston työelämäkursseja? Onko harjoittelupaikka hakusessa? Safarilla pääset tutustumaan toimiston arkeen tavalla, jota mitään kurssi ei voi valottaa. Safarilaiset ovat myös perinteisesti olleet vahvoilla harkkahauissa, joten nyt on sinun vuorosi loistaa!

Joko pääsee mukaan?

Safarihaku on avoinna 24.9.–7.10, joten malta khakihousujesi kanssa vielä hetki. Yrityskohtaiset hakuohjeet julkaistaan tapahtumassa ja Median nettisivuilla myöhemmin ja jokaiseen yritykseen on mahdollisuus päästä tutustumaan syksyn aikana järjestettävillä ekskursioilla!

Huomaathan, että hakeaksesi sinun on oltava Media Ry:n jäsen. Tee se heti täällä: https://tinyurl.com/liitymedia.

Itse safari koittaa yrityksestä riippuen 29.10.–9.11. Tänä vuonna tarjolla on safarimatkoja aina kolmesta päivästä kahteen viikkoon.

Jäikö jotain kysyttävää? Pistä viestiä safarioppaalle eli Median yrityssuhdevastaavalle sanni.pohjannoro@helsinki.fi! Ajan tasalla yrityssafarista pysyt sen FB-tapahtumasivulla!

MITÄ? Median yrityssafari 2018

MISSÄ? Ahjolla, Drumilla, Hill+Knowlton Strategiesilla ja Kreabilla

MILLOIN? 29.10.–9.11. välisenä aikana

MIKSI? Jotta saisit jalan oven väliin matkalla työelämään <3