Ahjo Communications

Ahjo Communications
Ahjo Communications2018-09-30T11:01:56+00:00

Ahjon safari järjestetään 30.10.–1.11. ja mukaan valitaan 3 opiskelijaa.

Millainen toimisto Ahjo on?
Ahjo Communications on helsinkiläinen viestintätoimisto, jonka juuret ulottuvat yli 40 vuoden päähän. Työmme keskiössä on auttaa asiakkaitamme kasvamaan ajatusjohtajiksi. Olemme kansainvälisen viestintätoimistoverkosto Weber Shandwickin Suomen edustaja. Ahjossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä ja tutustumaan mielenkiintoisiin asiakkaisiin niin kotimaasta kuin maailmaltakin.

Mitä opiskelijat pääsevät safarilla tekemään?
Safarilla opiskelijat pääsevät kurkkaamaan viestintätoimiston arkeen. Kolmen päivän aikana opiskelijat tutustuvat muun muassa somekanavien managerointiin, sisältöjen tuottamiseen sekä analysointiin sekä osallistumaan viestinnän suunnitteluun. Safarilaiset pääsevät myös näkemään tiimien työskentelyä ja viestinnän toteutuksia.

Millaisia opiskelijoita safarille halutaan?
Safarilaisilta toivomme reipasta asennetta ja aloitteellisuutta. Aiempaa kokemusta viestinnän töistä ei tarvitse olla, kunhan olet innokas oppimaan ja kokeilemaan. Valikoimme safarilaiset myös tulevaa harjoittelijahakuamme silmällä pitäen.

Lue viime vuoden safarijengin ajatuksia blogista!

Hae Ahjon safarille lähettämällä vapaamuotoinen hakemus Johanna Lindberg-Naulapäälle (johanna.lindberg-naulapaa(a)ahjocomms.fi).