Ahjo Communications

ahjo

Millainen toimisto Ahjo on?
Ahjo Communications on helsinkiläinen viestintätoimisto, jonka juuret ulottuvat yli 40 vuoden päähän. Työmme keskiössä on auttaa asiakkaitamme kasvamaan ajatusjohtajiksi. Olemme kansainvälisen viestintätoimistoverkosto Weber Shandwickin Suomen edustaja. Ahjossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä ja tutustumaan mielenkiintoisiin asiakkaisiin niin kotimaasta kuin maailmaltakin.

Mitä opiskelijat pääsevät safarilla tekemään?
Safarilla opiskelijat pääsevät kurkkaamaan viestintätoimiston arkeen. Kolmen päivän aikana opiskelijat tutustuvat muun muassa somekanavien managerointiin, sisältöjen tuottamiseen sekä analysointiin sekä osallistumaan viestinnän suunnitteluun. Safarilaiset pääsevät myös näkemään tiimien työskentelyä ja viestinnän toteutuksia.

Millaisia opiskelijoita safarille halutaan?
Safarilaisilta toivomme reipasta asennetta ja aloitteellisuutta. Aiempaa kokemusta viestinnän töistä ei tarvitse olla, kunhan olet innokas oppimaan ja kokeilemaan. Valikoimme safarilaiset myös tulevaa harjoittelijahakuamme silmällä pitäen.

Ahjon safari 26.-28.9. Safarille otetaan kuusi opiskelijaa. Hakemukset safarille voi lähettää johtavalle konsultille Johanna Lindberg-Naulapäälle osoitteeseen johanna.lindberg-naulapaa@ahjocomms.fi. Hakuaika on 7.-15.9.

Lue, mitä viime vuoden safarilainen Annika kertoo safarista Ahjolla ja miten safari poiki pidemmän harjoittelupaikan toimistolla.