Cocomms

cocomms

Cocommsin yrityssafari järjestetetään kahdessa osassa: ensimmäinen safaripäivä on 5.10. (tapahtuman suunnittelupäivä) ja loput päivät 13.-16.11. Cocomms valitsee mahdollisesti safarille osallistuneista opiskelijoista harjoittelijan kevääksi 2018 (helmi-heinäkuu).

Minkälainen yritys Cocomms on?

Cocomms on täyden palvelun viestintätoimisto, joka tarjoaa esimerkiksi terveys-, talous-, kriisi-, muutos-, digi- ja kuluttajaviestintää. Cocommsilta löytyy myös graafikkotiimi, joiden käsissä syntyy muun muassa brändiuudistuksia, nettisivuja, julkaisuja ja asiakaslehtiä sekä videoproduktioita.

Toimialakattauksemme yltää rakennus- ja energiateollisuudesta aina teknologia- ja viihdeteollisuuteen asti. Asiakkaisiimme kuuluu esimerkiksi IBM, McDonald’s, Netflix, BlackRock, Mastercard ja Veikkaus.

Cocommslaiset ovat kovan luokan ammattilaisia, joilla on huumori herkässä, mutta kyky hoitaa tiukatkin tilanteet.

Mitä opiskelijat pääsevät safarilla tekemään?

Safarissa opiskelijat suunnittelevat Cocommsin konsulttien kanssa viestintätapahtuman aina sisällöstä konkreettiseen toteutukseen asti. Opiskelijat pääsevät luomaan omia sisältöjä eri kanaviin ja halutessaan myös valo- tai videokuvaamaan. Safariviikolla opiskelijat pääsevät lisäksi seuraamaan viestintätoimiston arkea, auttelemaan ja ideoimaan ihan oikeisiin asiakastöihin ja projekteihin.

Millaisia opiskelijoita safarille halutaan?

Safarille halutaan idearikkaita opiskelijoita, joita kiinnostaa päästä suunnittelemaan omaa tapahtumaa. Erityisesti toivomme esiintymiskykyisiä ja -haluisia opiskelijoita. Aiempaa kokemusta ei tarvitse löytyä, rohkea ja innokas asenne riittävät!

Hakuaika safarille on 21.-27.9. ja valituille ilmoitetaan 29.9. Cocommsin safarilla haetaan maksimissaan viiden minuutin mittaisella videohakemuksella. Videossa hakijan toivotaan vastaavan seuraaviin kohtiin:

  • Miksi haluaisit safariin Cocommsille?
  • Kerro itsestäsi
  • Millaiset asiat tekevät mielestäsi tapahtumasta hyvän? Muutama konkreettinen esimerkki.


Videoakemukset voi lähettää hakuaikana 21.9.-27.9. Saara Laaksoselle saara.laaksonen@cocomms.com. Valituille ilmoitetaan 29.9.