Hill+Knowlton Strategies

Hill+Knowlton Strategies
Hill+Knowlton Strategies2019-09-27T15:23:30+00:00

Hill+Knowltonin safari 6.–8.11. ja mukaan otetaan 3 opiskelijaa.

Millainen yritys Hill+Knowlton Strategies on?
Hill+Knowlton Strategies on suurin Suomessa toimiva kansainvälinen viestintätoimisto, sekä yksi Suomen vanhimmista viestinnän asiantuntijayrityksistä.

Hill+Knowlton Strategies on tehnyt viestintää Suomessa jo vuodesta 1975, ja maailmanlaajuisesti olemme toimineet yli 90 vuotta. Olemme nähneet muutoksen jos toisenkin. Vuosikymmenten aikana olemme saaneet tarkan kuvan Suomen viestintäkentästä ja tiedämme, miten kerrotaan tarinoita, luodaan merkityksiä ja jätetään jälki. Olemme lanseeranneet Suomeen lukemattomia merkkituotteita, käyneet läpi kiperiä kriisitilanteita, uudistaneet huippubrändejä, auttaneet yrityksiä listautumaan Helsingin pörssiin, valmentaneet asiakkaitamme toimimaan medioiden kanssa Aamulehdestä Yleen ja hoitaneet suhteita päättäjiin.

Suomalaisen osaamisemme lisäksi Hill+Knowlton Strategiesilla on melkein 90 toimistoa yli 50 maassa. Tiimimme toimivat yli kielirajojen, aikavyöhykkeiden ja kulttuurien ja auttavat yhdessä asiakkaitamme tekemään päätöksiä ja luomaan menestyviä kampanjoita entistä mitattavammilla markkinoilla. Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuret sekä suomalaiset että ulkomaiset yritykset, ja toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden maiden H+K-toimistojen kanssa. Lisäksi erityissuhteemme maailman suurimpaan viestinnän konserniin WPP:hen antaa asiakkaillemme ylivertaisen kilpailuedun.

Mitä safarillamme pääsee tekemään?
Safarilla tarkoitus ei ole keittää kahvia tai ottaa kopioita – vaan tehdä ihan oikeita juttuja ja nähdä, millaista on viestintäkonsultin työ. Pääset tutustumaan moneen eri viestinnän osa-alueeseen kiinnostuksesi mukaan, ideoimaan ja haastamaan myös meitä. Kolmen päivän safarin aikana tutustut hillarilaisiin ja siihen, mikä tekee meidän toimistostamme mahtavan.

Millaisia opiskelijoita safarille halutaan?
Hillarin safarille haluamme mukaan opiskelijoita, joilla on terävä kynä – ja pää. Niillä meillä pääsee pitkälle. Emme vaadi aiempaa kokemusta viestintäalalta, vaan haluamme tuoreesti ajattelevia ja rohkeita tekijöitä, jotka ovat myös joskus lukeneet Kauppalehteä tai Talouselämää. Hillarin yrityssafari kestää vain kolme päivää, joten toivomme, että pystyt osallistumaan täysillä koko ajaksi.

Tsekkaa viime vuoden safarilaisen kokemukset Yritysblogista!

Hae Hill+Knowltonin safarille haetaan vapaamuotoisella lyhyellä sähköpostihakemuksella Markus Helaniemelle (markus.helaniemi(a)hkstrategies.fi).