Vapa Media

vapa

Millainen toimisto Vapa Media on?
Vapa Media on vuonna 2010 perustettu sisältö- ja viestintätoimisto digitalisoituvalle yritykselle. Uskomme, että yrityksen menestys vaatii toimivaa viestintää ja vetäviä tarinoita, jotka nähdään juuri oikeissa kanavissa juuri oikeaan aikaan. Tekemistämme kantaa vahva visio ja rohkeus kokeilla uutta.

Mitä opiskelijat pääsevät safarilla tekemään?
Safarilla neljä opiskelijaa pääsee osaksi Vapa Median tiivistä, mutta inspiroivaa arkea. Viikko alkaa koko yrityksen yhteisellä maanantaipalaverilla, jossa pääset esittelemään itsesi muulle porukalle. Viiden päivän aikana osallistut muiden safarilaisten kanssa aidon asiakascasen konseptointiin Vapan sparraajan johdolla.

Lisäksi voit valjastaa vahvuutesi varsinaisessa sisällöntuotannossa osallistumalla kuvauksiin, kirjoittamalla blogiin ja tietysti jättämällä jälkesi Vapan omiin somekanaviin. Viikko lopetetaan perjantaiskumpilla kilistelyyn ja onnistuneen viikon fiilistelyyn itsevarmempina ja kokemusta rikkaampina.

Millaisia opiskelijoita safarille halutaan?
Päätitkö hakea safarille? Hienoa! Emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta alan töistä, mutta toivomme sinun olevan aidosti kiinnostunut digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin alati muuttuvasta maailmasta. Olethan myös aloitteellinen ja rohkea tuomaan omia ajatuksiasi esiin. Ennen kaikkea toivomme sinulla olevan halu päästä kokeilemaan ja oppimaan. Muistathan, että moni yrityssafarilainen on päätynyt Vapalle myöhemmin harjoittelijaksi tai muihin hommiin!

Lähetä hakemuksesi kolmen sliden mittaisena presentaationa pdf-muodossa. Kerro presessä itsestäsi, taustastasi, osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi. Kerro myös, miksi yrityssafari juuri Vapa Medialla kiinnostaa!

Vapa Median safari järjestetään 13.-17.11. Safarille otetaan neljä opiskelijaa. Hakemukset safarille voi lähettää sisältöpäällikkö Ida Kukkapurolle (ida.kukkapuro@vapamedia.fi) sekä markkinointikoordinaattori Janne Simojoelle (janne.simojoki@vapamedia.fi). Hakuaika safarille on 17.10.-23.10.

Tsekkaa Allin kokemukset Vapa Median safarilla viime syksynä!