Viestintä Oy Drum

Viestintä Oy Drum
Viestintä Oy Drum2019-09-28T15:15:24+00:00

Drumin safari järjestetään 11.-15.11. ja mukaan otetaan 3 opiskelijaa.

Millainen toimisto Drum on?

Drum on luova viestintätoimisto Kampin sydämessä. Viestintätyö meillä lähtee markkinointiviestinnän perusasioista: tavoitteiden määrittämisestä, kokonaisuuden hahmottamisesta, viestien kiteyttämisestä ja oikeiden kohderyhmien tavoittamisesta. Drumin vahvuus on ison kuvan hahmottaminen sekä markkinointiviestinnän kentän laaja-alainen tuntemus. Haluamme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteitaan viestinnällisin keinoin ja haluamme olla läheisin markkinointiviestinnän kumppani.

Mitä opiskelijat pääsevät safarilla tekemään?

Safarilaiset pääsevät viikoksi mukaan viestintätoimiston vauhdikkaaseen arkeen. Viikko koostuu tutustumisesta alaan ja sen toimintatapoihin. Analysoimme yhdessä myös aiempia caseja ja niiden menestystekijöitä. Pureudumme sisällöntuotantoon, some-suunnitteluun, liikkuvaan kuvaan, viestinnän strategiseen suunnitteluun sekä trendien kartoitukseen ja edellä mainittujen kytkemiseen osaksi viestintää. Lisäksi safarilaiset pääsevät yhdessä suunnittelemaan markkinointiviestinnän kampanjaa asiakkaallemme. Viikon lopuksi safarilaiset esittelevät suunnitelmansa koko toimistolle.

Millaisia opiskelijoita safarille otetaan?

Olet reipas, asenteeltasi positiivinen ja tartut rohkeasti toimeen. Olet kiinnostunut maailmasta, ilmiöistä ja suhtaudut uusiin asioihin avoimin mielin. Meillä jokainen saa olla oma itsensä, mutta uteliaisuus ja työtä pelkäämätön ote ovat edellytys onnistuneelle viikolle, jonka aikana saat työkavereiksi 35 viestinnän ammattilaista. Safarivalinnat tehdään myös huomioiden tulevat rekrytoinnit, esim. viestintäassistenttien haut.

Lue viime vuoden safarilaisten fiiliksistä!

Drumin safarille haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse Laura Rauhalalle osoitteeseen laura.rauhala@drum.fi.