Hill+Knowlton Strategies

Safari 3. – 5.10.2016
3 opiskelijaa
Hakemukset:
Eeva Salavirta: eeva.salavirta@hkstrategies.com ja Jemima Koli: jemima.koli@hkstrategies.com (molemmat vastaanottajiksi hakemukseesi).

Pääprosessit ja näkökulma viestintään

Hill+Knowlton on yksi Suomen johtavista viestintätoimistoista, ja meillä on yli 40 vuoden kokemus viestinnästä ja markkinoinnista. Helsingin toimistomme on osa kansainvälistä Hill+Knowlton -konsernia, johon kuuluu 89 toimistoa 52 maassa. Toimimme kaikilla viestinnän ja markkinoinnin osa-alueilla kriisiviestinnästä talousviestintään ja vastuullisuusviestinnästä brändinrakentamiseen ja markkinointiviestintään (ja tietysti monella muullakin osa-alueella.) Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuret sekä suomalaiset että ulkomaiset yritykset, ja toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden maiden Hill+Knowlton -toimistojen kanssa.

Mikä tekee meistä hyvän työpaikan?

  • Hillarilla työskentelee noin 40 alan asiantuntijaa – meiltä löytyy siis monta mahtavaa työkaveria.
  • Hillarilla oppii jatkuvasti sekä eri projekteista, asiakkailta että osaavilta työkavereilta.
  • Hillarilla pääsee työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa projekteissa – voit samaan aikaan tehdä markkinointiviestintää, kriisiviestintää ja vaikka talousviestintää.
  • Pääset itse vaikuttamaan työnkuvaasi.
  • Kansainvälisen konsernin koulutusmahdollisuudet.
  • Hillarilla on monta työntekijää, jotka ovat viihtyneet talossa yli 10 vuotta – se kertoo Hillarin rennosta ja hyvästä menosta alalla, jossa vaihtuvuus on yleisesti melko nopeaa.
  • Uusi toimisto keskustassa.

Mitä safarillamme pääsee tekemään?

Safarilla tarkoitus ei ole keittää kahvia ja ottaa kopioita – vaan tehdä ihan oikeita juttuja ja nähdä, millaista on viestintäkonsultin työ. Pääset tutustumaan moneen eri viestinnän osa-alueeseen kiinnostuksesi mukaan, ideoimaan ja haastamaan myös meitä. Kolmen päivän safarin aikana tutustut hillarilaisiin ja siihen, mikä tekee meidän toimistostamme mahtavan.

Rekrytointiprosessit ja mahdollisuudet edetä harjoittelijan uralta

Hillarilla traineet pääsevät aidosti mukaan asiakasprojekteihin kehittämään taitojaan. Meillä ei varsinaisesti ole ns. trainee-ohjelmaa – otamme harjoittelijoita aina vain tarpeen mukaan. Siksi meillä on usein samaan aikaan vain muutama harjoittelija, sillä toiveena olisi, että harjoittelija jäisi töihin Hillarille trainee-ajan jälkeen.
Hillarilla asiantuntijoiden rekrytointiprosessissa on useampia vaiheita, koska haluamme varmistua, että me saamme tänne oikean henkilön ja valittu henkilö myös todella haluaa meille töihin. Rekrytointiprosessi sisältää yleensä muutaman tapaamisen eri hillarilaisten kanssa, kieli- ja tehtäväosion ja soveltuvuutta mittaavat testit (nämä eivät siis kuitenkaan tapahdu kaikki samana päivänä).

”Hillarin traineena pääsin tekemään asioita, joita ei monissa muissa toimistoissa pääse tekemään trainee-jakson aikana. Täällä tehdään viestintää ja markkinointia todella laaja-alaisesti, jolloin tämä on loistava paikka kehittää omaa osaamistaan. Pääsin suoraan tekemään asiakastyötä, enkä kokenut olevani harjoittelija – vaan tasavertainen vanhempien konsulttien kanssa. Halusin jäädä Hillarille, koska täällä on hyvä yhteishenki ja näen, että Hillari tarjoaa tulevaisuudessakin kehittymismahdollisuuksia ja uusia kokemuksia.”
Amo aloitti harjoittelijana syksyllä 2015 ja sai vakituisen paikan keväällä 2016.