Pohjoisranta Burson-Marsteller

Safari 17. – 21.10.
Hakemukset: tuula.lehto@bm.com

Pääprosessit & näkökulma viestintään

Olemme viestinnän strateginen kumppani, jonka keskeisiä palvelualueita ovat maineen ja viestinnän konsultointi, mediasuhteet, vaikuttajaviestintä, kriisiviestintä sekä tutkimukset ja analyysit. Kuulumme yli sadassa maassa toimivaan kansainväliseen Burson-Marsteller-ketjuun, joka on yksi maailman johtavimpia PR- ja viestintäyrityksiä.
Helsingin toimistollamme työskentelee tänä päivänä noin 35 viestinnän asiantuntijaa – kaikki omine vahvuuksineen ja persoonineen. Monipuolinen osaaminen ja yhteistyö hyvässä porukassa tekevät mahdolliseksi vertaisoppimisen ja jatkuvan itsensä kehittämisen. Tekemällämme työllä on aitoa merkitystä, sillä asiakkaidemme toimilla on laaja yhteiskunnallinen vaikutus. Olemme saaneet tunnustusta työstämme Pohjoisrannalla viime vuosina esimerkiksi Suomen ja Pohjoismaiden parhaana viestintätoimistona.

Mikä tekee meistä hyvän työpaikan?

Pohjoisrannalla on ollut aina tiivis suhde medialaisiin, ja olemme vuosien varrella tehneet ainejärjestön kanssa paljon yhteistyötä. Kaikki perustajajäsenemme ovat myös viestinnän alumneja ja monelle medialaiselle toimitusjohtajamme Jouni ”Mainemies” Heinosen kirjallisuus lieneekin tuttua. Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä yrityssafarin puitteissa.

Mitä safarillamme pääsee tekemään?

Viikon mittaisella safarilla viestinnän opiskelija pääsee tutustumaan viestintäkonsultin arkeen. Tule rohkeasti ottamaan selvää, miten sinulta sujuu esimerkiksi tiedotteen kirjoittaminen ja media-analyysit.

”Aloitin keväällä 2016 Pohjoisranta Burson-Mastellerin harjoittelijana. Työ oli jo lähtökohtaisesti unelmieni täyttymys, ja oltuani nyt talossa muutaman kuukauden, olen entistä vakuuttuneempi: tää on niin mun juttu! Olen päässyt tekemään työssäni kiinnostavia asiakkuuksia ja monipuolisia viestintätehtäviä aina suunnittelusta toteutukseen. Pohjoisrannalla välittyy hyvä yhteishenki ja olen ylpeä saadessani olla osa näin fiksua ja hauskaa työyhteisöä.” -Anna Peltonen, Median fuksi 2012

Rekrytointiprosessit ja mahdollisuudet edetä harjoittelijan uralta

Tulevista harjoittelijarekryistä tiedotamme Media Ry:n sähköpostilistalle.