Ahjo Communications

Safari 3. – 7.10. 6 opiskelijaa Hakemukset: info@ahjocomms.fi / Osoita hakemuksesi Sari-Liia Tonttilalle

Pääprosessit ja näkökulma viestintään

Me Ahjo Communicationsilla olemme innovatiivisia, kulttuurikoodistamme ja arvoistamme ylpeitä. Arvomme ovat laatu, rohkeus ja rakkaus. Painopisteemme on strateginen ajatusjohtajuus. Meille on tärkeää, että jokainen pääsee osallistumaan Ahjo Communicationsin kehittämiseen. Vaalimme pehmeitä arvoja, joissa toisen kunnioitus ja erilaisuuden hyväksyminen ovat tähtiajatuksia.

Mitä safarillamme pääsee tekemään?

Safarilla Ahjossa pääset ideoimaan ja rakentamaan viestinnän konseptia oikeille asiakkaillemme. Lisäksi pääset näkemään eri tiimien työskentelyä ja viestinnän toteutuksia.

”Harjoittelu Ahjossa on ollut minulle hieno oppimiskokemus, jonka avulla olen tutustunut viestintäkonsulttien työhön käytännön tasolla. Olen saanut vastuuta sekä mielenkiintoisia työtehtäviä, joihin on kuulunut analyysien ja tiedotteiden kirjoittamista, viestinnän suunnittelua, tapahtumatuotantoa ja esimerkiksi Periscope-lehdistötilaisuuden järjestäminen”, kertoo harjoittelijana aloittanut Kelli Korhonen, Ahjon trainee.

Rekrytointiprosessit ja mahdollisuudet edetä harjoittelijan uralta

Rekrytoimme tänä syksynä harjoittelijoita, joten laita mahdollisimman nopeasti CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi 28.9. mennessä osoitteeseen info@ahjocomms.fi. Pistä kalenteriisi myös rekrytointipäivämme 26.9. klo 10.30-13.00. Silloin voit piipahtaa toimistollamme keskustelemassa harjoittelupaikasta.