Yrityksille

Yrityksille
Yrityksille2021-10-31T23:37:42+00:00

Työelämäyhteistyö Median kanssa

Media ry tekee monipuolisesti yhteistyötä niin pienten kuin suurtenkin toimijoiden kanssa.

Opiskelijat ovat tulevaisuuden tekijöitä, jonka vuoksi työelämäyhteistyö on ensiarvoisen tärkeää jo opiskeluaikana. Lämpimästi tervetuloa luomaan kanssamme jotain aivan uutta.

Uskomme, että opiskelijoidemme vierailu tuo merkittävää lisäarvoa yrityksille ja organisaatioille: positiivista työnantajamielikuvaa ja brändinrakennusta opiskelijoiden silmissä, ajatuksia ja näkökulmia viestinnän tulevilta huippuosaajilta sekä mahdollisuuden tutustua potentiaalisiin tuleviin työntekijöihin.

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne ei ole tehnyt yhteistyötä mahdottomaksi. Olemme toteuttaneet yhteistyökumppaneidemme kanssa vuoden 2020 aikana niin etäekskursioita, kuin – yrityssafarejakin. Otathan rohkeasti yhteyttä hallituksen työelämävastaavaan, Eetu Piilolaan. Sovitaan juuri teille sopiva yhteistyön muoto!

Yhteistyön muodot

Työelämävierailut eli ekskursiot

Ekskursiolla yrityksellä on mahdollisuus tutustuttaa potentiaalisia viestinnän alan työntekijöitä oman työpaikkansa tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Ekskursio voi olla vuorovaikutteinen keskustelutilaisuus, case-pohjainen harjoitustehtävä, työsimulaatio, paneelikeskustelu tai mitä tahansa muuta.

Yrityssafari

Yrityssafari on Media ry:n kehittämä vuosittain järjestettävä lyhyt työharjoittelu, jonka aikana muutama opiskelija pääsee viikoksi tai pariksi kiinni työelämään.

Yrityssafari on yksi hedelmällisimpiä yhteistyön muotoja, sillä se poikii lähes poikkeuksetta harjoittelupaikkoja opiskelijoille ja päteviä tulevia työntekijöitä yrityksille.

Lue lisää yrityssafarista Median yritysblogista!

Case Night

Syksyllä 2016 Media ry järjesti ensimmäistä kertaa Merikortteli Case Night -tapahtuman yhdessä Aalto Yliopiston markkinoinnin ja informaatioverkostojen opiskelijoiden AMS ry:n ja Athene ry:n kanssa.

Yhden illan aikana opiskelijoista muodostetut poikkitieteelliset tiimit kisasivat yritysten antamien esimerkkitapauksien ratkaisemisessa.

Työpaikkailmoitusten välittäminen

Välitämme jäsenistöllemme viestinnän työpaikkoja ja -harjoitteluita, jotka täyttävät hyvän työpaikan edellytyksemme. Ilmoitukset voi lähettää työelämävastaavillemme, jotka tarkastavat ilmoitukset ja lähettävät ne ainejärjestömme sähköpostilistalle.

Media ry vastustaa palkattomia harjoitteluita ja työsuhteita, joiden ehdot ovat vaatimuksiltaan epäreiluja työntekijää kohtaan. Huomioithan, että harjoitteluilmoituksissa palkka on oltava selkeästi ilmaistuna, sillä emme välitä ilmoituksia, joissa palkkaus on epäselvä.

Ota yhteyttä!

Eetu Piilola
työelämävastaava
eetu.piilola @ helsinki.fi