Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Marraskuussa 25 onnekasta medialaista pääsee tutustumaan EU:n toimintaan Brysselissä. Euroopan komission Suomen-edustusto järjestää yhdessä komission viestintäpääosaston  kanssa EU-aiheisen opintomatkan 30.11-1.12.2015 , johon on kutsuttu 25 medialaista.

Opintomatkan tavoite on perehdyttää sekä syventää EU-asioiden tietämystä eri EU-instituutioiden, erityisesti Euroopan komission, toiminnasta, politiikka-alueista, ajankohtaisista asioista sekä erityisesti viestinnän eri näkökulmista. Vierailu toteutetaan luentojen sekä valmisteltujen vierailujen muodossa. Ohjelmaan pyritään sopimaan vierailu myös Euroopan parlamentissa ja tapaamisen MEPin kanssa. Alustusten yhteydessä varataan aikaa keskusteluihin ja osallistujien kysymyksille ja kommenteille ja toivommekin vilkasta keskustelua. Edellinen medialaisten ryhmä muutamia vuosia sitten sai paljon kehuja aktiivisesta osallistumisestaan.

 

 

 

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.