Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Arvon Polvin fuksi, tervetuloa Mediaan!

Ensinnäkin, suuret onnittelut sisäänpääsystä! Selätit raskaan pääsykoekevään ja edessäsi siintävät elämäsi kenties parhaat vuodet. Toiseksi, onnittelut mahtavasta valinnasta hakea politiikan ja viestinnän koulutusohjelmaan. Tulevien vuosien aikana sinusta tulevat pitämään huolta kolme ainejärjestöä: Valta, VOO ja Media.

Media ry on Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijoiden ainejärjestö. Median toimintaa luotsaavat sen hallitus ja joukko virkailijoita, joka pitävät huolen muun muassa opintoasioista, järjestävät juhlia sekä kulttuuri- ja urheilutapahtumia ja luovat suhteita työelämään erilaisten yritysyhteistöiden myötä. Mediasta löytää paikkansa niin viestinnästä kuin politiikastakin innostunut. Kannattaa liittyä jäseneksi, jotta pääset nauttimaan monista Median tarjoamista eduista.

Media julkaisee myös useaan otteeseen palkittua ainejärjestölehti Groteskia, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää omia journalistisia taitojaan. Kynään kannattaa tarttua rohkeasti jo fuksisyksynä – joko juttuidean kanssa tai ilman. Groteskin päätoimitus odottaa sinua innolla!

Menoa ja meininkiä tulee riittämään alkusyksystä aina vappuun asti. Suosittelemme lämpimästi osallistumista Median tärkeimpiin tapahtumiin, kuuluisille Kymppisitseille ja vuosijuhlille, jotka järjestetään syyslukukaudella. Olet enemmän kuin tervetullut Median meininkeihin – emme malta odottaa tapaamistasi! ❤ Voit tutustua toimintaamme Facebookissa ja Instagramissa. Media ry:llä on käytössä sisäinen Facebook-ryhmä, johon kaikki medialaiset ovat tervetulleita.

Fuksisyksysi alkaa orientaatioviikolla, jota ennen oma tuutorisi ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse. Tuutorit ovat opintojesi alun tärkeimpiä henkilöitä, jotka vastaavat suurimmissa määrin fuksisyksyn tapahtumien järjestämisestä. He neuvovat ja tukevat aina, kun on tarve! Tuutoreihin voit tutustua etukäteen Instagram-tilillä @polvituutorit.

Fuksien orientaatioviikko järjestetään 28.8.-1.9. syksyllä 2023. Odotellessasi riemukkaan fuksivuoden alkua voit merkata ylös seuraavat tärkeät päivämäärät:

Fuksisyksy 2023 (alustava kalenteri)

28.8. Fuksiriennot Tervasaaressa
29.8. Fuksien Amazing Race
30.8. Pubivisailua fukseille
31.8. Fuksien olympialaiset
1.9. Ainejärjestöjen esittelybileet @ Kuppala
7.9. Polvin fuksiaiset
16.9. Kannunvalajien fuksiaiset
23.-24.9. Metsäretki
28.9. Fuksiseikkailu
30.9. Kannunvalajien fuksisitsit
7.-8.10. Kannunvalajien fuksimökki
10.10. Median kymppisitsit!

Edessäsi odottavat upeat vuodet mahtavassa seurassa. Vaihdat ajatuksia ja keskustelet keskustakampuksen kaduilla, tanssit Kuppalassa, opit uutta mielenkiintoisilla luennoilla, kilistelet vuosijuhlilla ja heilutat ylioppilaslakkia Mantalla.

Kohta nähdään, Media odottaa sinua innolla!