Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Groteski on Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijoiden useaan kertaan palkittu ja kiitelty lehti. Kriittinen ja rohkea ainejärjestölehtemme tarjoaa palstatilaa tulevaisuuden media-alan osaajille ja toimittajille, luo yhteishenkeä opiskelijoidemme keskuuteen ja mahdollistaa hulluimpienkin ideoiden toteuttamisen. Lehden tavoitteena on olla mottonsa mukainen laadukkaan journalismin julkaisu: röyhkeä, rietas ja relevantti.

Kirjoittamisessa, kuvittamisessa ja ideoimisessa kaikkien apu on tervetullutta, joten tilaisuus ikuistaa nimesi historiaan kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Päätoimittajat ottavat mielellään vastaan palautetta, ehdotuksia ja ideoita Groteskin kehittämiseksi. Vuodesta 2021 lähtien Groteskilla on myös oma vakiintuneempi toimikunta päätoimittajien tukena. Mikäli haluat mukaan toimikuntaan, ota yhteyttä päätoimittajiin.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän painotuotteen voit löytää mm. Kaisa-talosta ja kampuksen ympäristön kahviloista. Ole kuitenkin nopea, sillä ajan hermoilla pysyvä lehti viedään hyllyiltä nopeasti!

Groteski löytyy tietenkin myös netistä osoitteesta http://groteski-magazine.fi. Verkkosivuilla pääset lukemaan esimerkiksi Groteskin Toimittaja testaa -blogia, jossa testataan toinen toistaan kummallisempia asioita. Nostalgiamatkalle vanhoihin numeroihin pääset Issuussa, ja somessa Groteskia voi seurata Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Ota yhteyttä päätoimittajiin:

Pekka Aalto
pekka.m.aalto@helsinki.fi

Enni Levanen
enni.levanen@helsinki.fi

Elli Reinikainen
elli.reinikainen@helsinki.fi

Viivi Kuuspalo

viivi.kuuspalo@helsinki.fi