Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Media ry:n sääntömääräinen vaalikokous järjestetään tänä vuonna maanantaina 4.12.2017 klo 16.00 tiedekunnan kokoushuoneessa osoitteessa Unioninkatu 37, Helsinki.

Hakeaksesi Media ry:n hallitukseen tai muihin luottamustoimiin et tarvitse aiempaa kokemusta. Aikeistasi hakea mukaan toimintaan ei myöskään tarvitse ilmoittaa etukäteen, vaan ehdolle voi asettua suoraan vaalikokouksessa. Jos jotain kysyttävää ilmenee, voi hallituslaisilta kysellä vapaasti. Groteskin päätoimittamisesta kiinnostuneet voivat osoittaa kysymyksensä Groteskin nykyiselle päätoimitukselle. Jos taas edustamishommat Suomen Journalistiliitossa ja Viestintä ja kehitys -säätiössä Vikesissä kiinnostavat, Martta Kallionpää vastaa mieluusti kysymyksiin. Jos et pääse paikalle, mutta haluat asettua ehdolle, voit olla yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Vaalikokous on avoin kaikille Media ry:n jäsenille. Media ry:n jäseneksi voivat liittyä kaikki Helsingin yliopistossa viestintää tai politiikkaa ja viestintää opiskelevat henkilöt. Jäseneksi voit liittyä täällä.

Vaalikokous on loistava tilaisuus päästä vaikuttamaan siihen, ketkä pyörittävät Mediaa ensi vuonna, joten paikalle kannattaa tulla äänestämään, vaikkei itse ehdolle asettuisikaan. Käytä siis ääntäsi ja vaikuta Median tulevaisuuteen!

Alta löydät kokouksen esityslistan.

ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaaminen

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

3. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

4. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

5. Valitaan Groteskille päätoimittaja tai päätoimittajat, joista yksi valitaan automaattisesti hallituksen jäseneksi edustamaan Groteskia

6. Valitaan vuoden 2017 hallituksen puheenjohtaja sekä 6-10 hallituksen jäsentä, joista yksi on kohdassa 5 valittu Groteskin hallitusedustaja. Valitaan myös mahdollisesti kaksi varajäsentä

7. Valitaan toimikunnat

8. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja kaksi varatoiminnantarkastajaa

9. Valitaan edustajat ja varaedustajat Suomen Journalistiliittoon sekä Viestintä ja kehitys -säätiön valtuuskuntaan

10. Muita esille tulevia asioita

11. Kokouksen päättäminen

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.