Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Arvoisa medialainen,
Viestinnän opiskelijoiden yhdistys Media ry:n sääntömääräinen vaalikokous järjestetään torstaina 2. joulukuuta 2021 klo 17 alkaen. Kokous järjestetään kokoustila Weberissä Uudella ylioppilastalolla (Mannerheimintie 5 A, 3. kerros) ja kokoukseen on mahdollista osallistua myös Zoom-etäyhteyden kautta. Tarkemmat ohjeistukset kokouksen kulusta lähetetään ennakkoon ilmoittautuneille sähköpostitse sekä julkaistaan vaalikokouksen Facebook-tapahtumassa. Kokouksen esityslista löytyy sähköpostin lopusta.
Helpottaaksemme hybridin osallistumisen järjestämistä pyydämme mukaan tulevia ilmoittautumaan etukäteen. Ilmoittautuminen tulee tehdä 1.12. mennessä alla olevan linkin kautta.Etukäteen ilmoittautuminen on erityisesti etänä osallistuvien osalta tärkeää.
Ilmoittaudu vaalikokoukseen tästä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/114673/lomake.html.
Noudatamme tapahtumassa Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita (https://tinyurl.com/kannunsafespace).
Vaalitilaisuus tarjoaa mainion mainion mahdollisuuden päästä vaikuttamaan siihen, millainen porukka pyörittää Media ry:n ja Groteski-lehden toimintaa vuonna 2022. Tule siis kuulemaan ehdokkaita ja äänestämään, vaikka et itse haluaisi asettua ehdolle! Vaalikokous on avoin kaikille Media ry:n jäsenille. Vain jäsenet ovat kokouksessa äänioikeutettuja, joten jäsenyydet tarkistetaan. Mikäli et ole varma jäsenyydestäsi, voit tarkistaa sen sihteeriltämme Katilta (kati.makkonen@helsinki.fi).Jos et ole vielä Median jäsen, voit liittyä täällä: http://bit.ly/jasen_mediary.

Et tarvitse aiempaa kokemusta asettuessasi ehdolle hallitukseen tai muihin luottamustoimiin. Ehdolle voi asettua vaalikokouksessa tai ohessa olevan lomakkeen kautta, jolloin kokouksen järjestäjät voivat ehdottaa sinua kyseiseen pestiin kokouksessa. Lomake ei ole sitova eikä lomakkeen tietoja julkaista ennen vaalikokousta. Minkäänlainen etukäteen kampanjointi ei ole välttämätöntä, mutta halutessaan sitä voi kuitenkin tehdä!

Kaikissa kysymyksissä voit olla rohkeasti yhteydessä vuoden 2021 hallitustoimijoihin. Kyselyihin Suomen Journalistiliiton ja Vikesin opiskelijaedustajuudesta vastaa Aino Hokkkanen ja Groteskin päätoimittamisesta vastaa Krista Karhu. Jos sinulla on kysyttävää ehdolle asettumisesta, otathan yhteyttä vuoden 2021 puheenjohtaja Anna Enbuskeen. Yhteystiedot löydät täältä: https://www.mediary.fi/hallitus.
Viimeisimmän tiedon mukaan Aluehallintovirasto suunnittelee 25.11. alkavaksi uusia kokoontumisrajoituksia vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Mikäli kokoontumisrajoitukset astuvat voimaan, vaadimme kokoukseen paikan päällä Uudella ylioppilastalolla osallistuvilta koronapassin esittämistä rajoituksien mukaisesti. Muistathan, että kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä.
Tule mukaan vaikuttamaan, millainen huippuporukka pyörittää Median ja Groteskin toimintaa ensi vuonna!
Hallituksen puolesta,
Anna Enbuske
Media ry:n puheenjohtaja 2021

ESITYSLISTA

 1. Kokouksen avaaminen
 2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 3. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
 4. Kokouksen järjestäytyminen
  1. 4.1 Valitaan kokoukselle puheenjohtaja
  2. 4.2 Valitaan kokoukselle sihteeri
  3. 4.3 Valitaan kokoukselle kaksi (2) ääntenlaskijaa
  4. 4.4 Valitaan kokoukselle kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa
 5. Valitaan ainejärjestölehti Groteskin päätoimittaja tai päätoimittajat, joista yksi valitaan samalla hallituksen jäseneksi edustamaan Groteskia
 6. Valitaan puheenjohtaja vuodelle 2022
 7. Valitaan varapuheenjohtaja vuodelle 2022
 8. Valitaan vuoden 2022 hallitukseen 5-9 jäsentä, joista yksi on kohdassa 5 valittu Groteskin hallitusedustaja
 9. Perustetaan vuoden 2022 toimikunnat
 10. Valitaan kaksi (2) toiminnantarkastajaa ja heille kaksi (2) varatoiminnantarkastajaa
 11. Valitaan Viestinnän opiskelijoiden yhdistys Media ry:n edustajat ja varaedustajat Suomen Journalistiliittoon sekä Viestintä ja kehitys -säätiöön vuodeksi 2022
 12. Muut esille tulevat asiat
 13. Kokouksen päättäminen

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.