Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Onnea uusille fukseille! Edessä häämöttää yksi elämän ikimuistoisimmista vuosista. Ensimmäisestä opiskeluvuodesta kannattaa ottaa kaikki ilo irti ja osallistua kaikenmoisiin fuksitapahtumiin – ja niitähän ensimmäisenä vuotena riittää!

Media ry on viestintää pääaineenaan Helsingin Yliopistossa opiskelevien ainejärjestö. Ainejärjestö pitää huolta jäsenistöstään, eli medialaisista, järjestämällä tapahtumia ympäri vuoden ja huolehtimalla opiskelijoiden edunvalvonnasta viestinnän oppiaineen päätöksenteossa, sekä luomalla kallisarvoisia suhteita työelämään.

Median hallitus koostuu 13 innokkaasta hallituslaisesta, jotka organisoivat näitä tapahtumia. Hallitus vaihtuu aina joulukuun vaalikokouksessa, jolloin valitaan toimijat seuraavalle vuodelle. Tapahtumia järjestämässä on lisäksi 6-henkinen juhlatoimikunta, joka varmistaa, että jäsenistöllämme on aina unohtumattomia tapahtumia.

Media ry täyttää tänä vuonna 45 vuotta. Tätä hetkeä juhlistetaan yhdessä vuoden hohdokkaimmassa tapahtumassa: Media ry:n vuosijuhlassa 19.11.2016.

Ensimmäisiin fuksirientoihin on vielä jonkin verran aikaa, joten sillä välin kannattaa käydä tutustumassa Media ry:n Instaan, seurata Media ry:tä LinkedInissä, Twitterissä ja Facebookissa sekä liittyä Media ry:n Facebook-ryhmään. Vuoden 2016 fukseille on myös kokonaan oma Median Fuksit 2016 -facebookryhmä, käykäähän liittymässä sinne, niin viestit kaikista tulevan syksyn fuksitapahtumista saavuttavat teidät nopeasti!

Vaikka hallitus vielä lomaileekin, älä epäröi ottaa yhteyttä, jos kysyttävää tulee!

Ps. Muistahan myös tutustua Kannunvalajiin. Kannunvalajat on valtsikan opiskelijajärjestö, joka järjestää mm. paljon valtsikan opiskelijoiden yhteisiä tapahtumia.

Parhain terveisin,
Alli Alho
Media ry, puheenjohtaja

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.