Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Media ry:n sääntömääräinen vaalikokous järjestetään tänä vuonna keskiviikkona 5.12.2018 kello 16 alkaen. Ensi vuoden valtaapitävät valitaan tiedekunnan kokoushuoneessa osoitteessa Unioninkatu 37, Helsinki.

Vaalikokouksessa voi asettua ehdolle:
– Media ry:n vuoden 2019 hallitukseen
– Media ry:n vuoden 2019 edustajaksi Suomen Journalistiliittoon sekä Viestinnän kehitys -säätiöön
– Groteskin vuoden 2019 päätoimitukseen
– Mahdollisesti perustettavaan toimikuntaan

Et tarvitse aiempaa kokemusta asettuessasi ehdolle hallitukseen tai muihin luottamustoimiin. Ehdolle asetutaan vasta vaalikokouksessa, joten minkäänlaista kampanjointia ei tarvitse laittaa etukäteen vireille. Halutessasi voit toki tehdä niin!

Suomen Journalistiliittoon ja Vikesiin on valittu perinteisesti sama edustaja, jonka tehtävä painottuu lähinnä yhteistyöhön Journalistiliiton kanssa. Tähän luottamustehtävään toivomme erityisesti journalismin alasta kiinnostunutta henkilöä. Edustajan tarvitse olla hallituksen jäsen, ja tehtävästä saa palkkaa.

Groteskin päätoimitukseen ehdolle asettuvien suositellaan muodostavan jo mahdollinen tuleva kokoonpano ennen kokousta, jossa porukka yhdessä asettuu ehdolle seuraavan vuoden päätoimitukseksi. Ehdolle päätoimittajaksi voi asettua kuitenkin myös yksin. 

Vaalikokouksen osanottajat voivat ehdottaa toimikuntien, kuten juhlatoimikunnan, perustamista kokouksessa. Jos ehdotettu toimikunta saa kannatusta, päätetään toimikunnan koko ja äänestetään toimikunnan osanottajat, jos tarpeellista. 

Kaikissa kysymyksissä voit olla rohkeasti yhteydessä nykyisiin toimijoihin. Kyselyihin hallitukseen hakemisesta vastaa vuoden 2018 hallitus. Kyselyihin Suomen Journalistiliiton ja Vikesin opiskelijaedustajuudesta ja Groteskin päätoimittamisesta vastaa Vilma Ikola. Jos haluat asettua ehdolle johonkin tehtävään, muttet pääse paikalle, otathan yhteyttä kokouksen puheenjohtajaan Emma Viitaseen. Yhteystiedot löydät täältä: www.mediary.fi/yhdistys/.

Vaalikokous on avoin kaikille Media ry:n jäsenille. Vain jäsenet ovat kokouksessa äänioikeutettuja ja paikallaolijoiden jäsenyys varmistetaan tarvittaessa. Jos et ole vielä Median jäsen, voit liittyä täällä: http://bit.ly/jasen_mediary

Vaalitilaisuus tarjoaa mainion mahdollisuuden päästä vaikuttamaan siihen, millainen porukka pyörittää Media ry:n ja Groteskin toimintaa vuonna 2019. Tule siis paikalle kuulemaan ehdokkaita ja äänestämään, vaikka et itse haluaisi asettua ehdolle! 

Ilta jatkuu rennommissa merkeissä läheisessä kuppilassa.

Kokouksen esityslista julkaistaan viimeistään 21.11. Median verkkosivuilla ja sähköpostilistalla. 

Lämpimästi tervetuloa vaalikokoukseen! Tule ja vaikuta! 

Odottaviaisin terveisin,

Median hallitus 2018

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.