Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Oi Messiaat!

Media ry:n 47-vuotista taivalta juhlistetaan 17.11. Ravintola Sipulin Bankettisalissa. Illan aikana kuulemme inspiroivia puheita, fiilistelemme mahtavaa musiikkia, nautimme herkullisesta illasta ja nostamme lasin rakkaalle Medialle. Jatkoja juhlitaan yhdessä Kansantaloustieteen opiskelijat ry:n kanssa Teatteri Forumissa.

Ilmoittautuminen syksyn säihkyvimpään iltaan alkaa 10.10. kello 12, jolloin julkaisemme ilmoittautumislinkin sähköpostilistalla ja Facebookissa. Pysytään siis kuulolla!

Vuosijuhlia koskevissa kysymyksissä voitte olla yhteydessä tapahtumapäällikköömme Taru Utriaiseen (taru.utriainen (at) helsinki.fi). Lisätietoja juhlasta löytyy myös Facebook-tapahtumasta sekä media-listalle lähetetystä sähköpostista.

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.