Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Media ry kerää jäseniltään palautetta koskien vuotta 2018. Mikä oli onnistunutta, mikä meni vikaan? Mitä haluat ehdottomasti lisää ensi vuonna? Vastaamalla kyselyyn annat tulevalle hallitukselle hyvät eväät tulevan vuoden suunnittelemiseen.

Palautelomakkeen löydät täältä. Vastaaminen vie muutaman minuutin.

Kumous ry lupasi vuosijuhlalahjaksi lahjoittaa 47 euroa Median valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Hallitus valitsi Hyvä Joulumieli -keräyksen, joka on Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Suomen Punaisen Ristin ja Ylen toteuttama keräys vähävaraisten lasten hyväksi. Vastaamalla jäsenpalautteeseen voit kasvattaa summaa: lahjoitamme jokaisesta vastauksesta euron lisää.

Media ry:n hallitus toivottaa rauhallista, rentouttavaa ja ihanaa joulua!

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.