Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö. Yrityksille tuotamme tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja pakkausten tuottajavastuun toteutukseen. Kuluttajille tarjoamme Rinki-ekopisteverkoston pakkausten keräykseen ja lasipakkausjätteen kierrätykseen.

Oletko opintojesi loppupuolella oleva korkeakouluopiskelija, jota kiinnostavat monipuoliset viestinnän tehtävät vastuullisuuden, ympäristöasioiden ja kiertotalouden parissa?

Tarjoamme sinulle

KORKEAKOULUOPISKELIJA

mahdollisuuden työskennellä Ringin viestintätiimissä kolmen kuukauden ajan kesä-elokuussa!

Työssäsi osallistut monipuolisiin viestinnän toteuttaviin ja avustaviin tehtäviin. Tarjoamme sinulle näköalapaikan kiertotalouden ytimessä, määräaikaisen työsuhteen, perehdytyksen työtehtäviisi sekä lounasedun. Toimistomme sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Menestyäksesi tehtävissä edellytämme sinulta vähintään kolmen vuoden korkeakouluopintoja viestinnästä tai markkinoinnista, oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta työskennellä pakkauskierrätyksen ja kiertotalouden parissa. Pakkausteknologiaan, vastuullisuuteen tai ympäristötieteisiin liittyvät opinnot katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta intoa ja halukkuutta tuottaa monipuolista sisältöä eri viestintäkanaviimme, vastata kuluttajien ja median kysymyksiin, ideoida ja toimia viestinnän projekteissa sekä avustaa tarvittaessa yritysasiakaspalvelussamme. Reipas, täsmällinen ja tarkka työote sekä positiivinen asenne antavat sinulle juuri sopivat valmiudet.

Arvostamme joustavuutta ja aktiivisuutta. Meille on tärkeää, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet valmis tarttumaan toimeen kuin toimeen. Toivomme, että ilmaiset itseäsi sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti suomen kielellä, hyvä englannin ja ruotsin taito on eduksi.

Heräsikö sinulle kysyttävää työtehtävään tai yritykseemme liittyen? Lisätietoja antaa 15.2. asti viestintäpäällikkö Jaana Lindman, puh. 040 7091920, jaana.lindman@rinkiin.fi.

Haluamme mielellämme kuulla sinusta lisää! Lähetä meille viimeistään 23.2. mennessä ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@rinkiin.fi

www.rinkiin.fi

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.