Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Etsimme Outotecin viestintätiimimme opintojensa loppuvaiheessa olevaa kesätyöntekijää.

Työympäristömme on kansainvälinen ja tekemämme työt kattavat monenlaisia asioita pörssitiedottamisesta somettamiseen. Viestintätiimimme on pieni mutta tehokas.

Toimitilamme ovat modernit ja viihtyisät, ja metrolla pääsee kätevästi pääkonttorillemme Espoon Matinkylään.

Hae paikkaa viimeistään 17.2.2019.  https://procom.fi/tyopaikat/communications-trainee-outotec/

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.