Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Arvoisa medialainen,

Media ry:n sääntömääräinen vaalikokous järjestetään tänä vuonna tiistaina 24.11. kello 17 alkaen etänä Zoomissa. Tarkemmat ohjeet kokouksen kulusta julkaistaan lomakkeen avulla ilmoittautuneille myöhemmin. Vaalikokous järjestetään poikkeustilanteesta johtuen etänä, zoomin kautta. Tarkempaa tietoa osallistumisesta ja kokouksen kulusta tulee myöhemmin sähköpostitse ja Facebook- tapahtumaan.

Poikkeuksellisen tilanteen myötä vaalikokoukseen on käytössä ennakkoilmoittautuminen. Jokaisen osallistuvan toivotaan ilmoittautuvan lomakkeella 23.11. kello 23.59 mennessä. Lähetämme kokouksen Zoom-linkin sekä tarkemmat äänestysohjeet ilmoittautuneille. 

Ilmoittautuminen kokoukseen: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/107968/lomake.html

Et tarvitse aiempaa kokemusta asettuessasi ehdolle hallitukseen tai muihin luottamustoimiin. Ehdolle voi asettua vaalikokouksessa tai lomakkeen avulla. Toivomme, että ilmoitat lomakkeella innokkuutesi asettua ehdolle, sillä ilmoittautuminen mahdollistaa kokouksen sujuvuuden. Lomake ei kuitenkaan ole sitova. Minkäänlaista kampanjointia ei tarvitse tehdä etukäteen, mutta halutessaan kampanjointia voi tehdä!

Tällä lomakkeella asetut ehdolle vaalikokoukseen: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/107941/lomake.html

Hallitustoimintaa koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä nykyiseen hallitukseen, jonka yhteystiedot löydät täältä. Groteskin päätoimittamisesta esiintyviin kysymyksiin vastaa Aino Hokkanen ja Median edustamista Journalistiliitossa sekä Viestintä ja kehitys -säätiössä koskeviin kysymyksiin vastaa Vera Djakonoff.  

Ehdolla asettuminen ja äänestäminen edellyttää Media ry:n jäsenyyttä. Mikäli et ole vielä Median jäsen, voit liittyä täällä. Tarkistamme osallistujien jäsenyyden ilmoittautumisen ohella sekä tarvittaessa tapahtuman alkaessa. Pidä siis opiskelijakorttisi tai henkilöllisyystodistus valmiina.

 

Alta löydät kokouksen esityslistan. Kysymyksissä voit olla yhteydessä minuun (nelli.sajakoski(at)helsinki.fi).

Tule linjoille ja vaikuta siihen, millainen huippujengi pyörittää Median ja Groteskin toimintaa ensi vuonna!

 

Parhain terveisin,

Nelli Sajakoski

Media ry:n puheenjohtaja 2020

 

 

ESITYSLISTA

 1. Kokouksen avaaminen.
 1. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen.
 1. Hyväksytään kokouksen työjärjestys.
 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa.
 1. Valitaan Groteskille päätoimittaja tai päätoimittajat, joista yksi valitaan automaattisesti hallituksen jäseneksi edustamaan Groteskia.
 1. Valitaan vuoden 2021 hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä 5-9 hallituksen jäsentä, joista yksi on kohdassa 5 valittu Groteskin hallitusedustaja. 
 1. Valitaan toimikunnat.
 1. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja kaksi varatoiminnantarkastajaa.
 1. Valitaan edustajat ja varaedustajat Suomen Journalistiliittoon sekä Viestintä ja kehitys -säätiöön.
 1. Muita esille tulevia asioita.
 1. Kokouksen päättäminen.

 

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.