Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Rakkaat medialaiset, 

Pian se – huhujen mukaan ihmisen paras aika – koittaa; vaalikokouksemme on aivan nurkan takana, ja tässä seuraa sen kutsu: 

Tervetuloa Viestinnän opiskelijoiden yhdistys Media ry:n sääntömääräiseen vaalikokoukseen tiistaina 21.11.2023 klo 18 alkaen Weber-tilaan Uudelle ylioppilastalolle (Mannerheimintie 5, 00100 Helsinki, 3. krs). Kokouksen esityslista löytyy kutsun lopusta. 

Mikäli kokoukseen liittyen on mitä tahansa kysyttävää tai haluat asettua ehdolle muttet pääse paikalle itse kokoukseen, voit olla yhteydessä minuun, tämän vuoden puheenjohtajaan, matalalla kynnyksellä esimerkiksi sähköpostitse tai puhelimitse (herman.heliste@helsinki.fi / 0453303916). Vaalikokous on oiva paikka vaikuttaa siihen millainen porukka polvin ainejärjestökentällä toimii tai pyörittää ainejärjestölehti Groteskia ensi vuonna, joten vaikket olisi varma ehdolle asettumisesta, tulethan paikalle! Vaalikokous on avoin kaikille Media ry:n jäsenille. Vain jäsenet ovat kokouksessa äänioikeutettuja ja kaikki jäsenyydet tarkistetaan. Jäseneksi voi liittyä ilmaiseksi osoitteessa https://www.mediary.fi/liittyminen-jaseneksi/ ja tämän vuoden hallituslaisten yhteystiedot löytyvät osoitteesta https://www.mediary.fi/hallitus/ – voit lähettää heille esimerkiksi kysymyksiä liittyen eri pesteihin, jos sinulla on vaikka yksittäistä pestiä koskeva kysymys.  

Auringonvaloa ja myötätuulia marraskuuhun toivottaen, 

Herman Heliste 

Media ry:n vuoden 2023 puheenjohtaja 

Esityslista 

 1. Kokouksen avaaminen 
 2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 
 3. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 
 4. Kokouksen järjestäytyminen
  1. 4.1 Valitaan kokoukselle puheenjohtaja 
  2. 4.2 Valitaan kokoukselle sihteeri 
  3. 4.3 Valitaan kokoukselle kaksi (2) ääntenlaskijaa 
  4. 4.4 Valitaan kokoukselle kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa 
 5. Valitaan ainejärjestölehti Groteskin päätoimittaja tai päätoimittajat, joista yksi valitaan samalla hallituksen jäseneksi edustamaan Groteskia 
 6. Valitaan puheenjohtaja vuodelle 2024 
 7. Valitaan varapuheenjohtaja vuodelle 2024 
 8. Valitaan vuoden 2024 hallitukseen 5-9 jäsentä, joista yksi on kohdassa 5 valittu Groteskin hallitusedustaja 
 9. Perustetaan vuoden 2024 toimikunnat 
 10. Valitaan kaksi (2) toiminnantarkastajaa ja heille kaksi (2) varatoiminnantarkastajaa 
 11. Valitaan Viestinnän opiskelijoiden yhdistys Media ry:n edustajat ja varaedustajat Suomen Journalistiliittoon sekä Viestintä ja kehitys -säätiöön vuodeksi 2024 
 12. Muut esille tulevat asiat 
 13. Kokouksen päättäminen 

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.