Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Rakkaat medialaiset!

Lämpimästi tervetuloa Media ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen torstaina 29.2. klo 17. Kokous järjestetään Uudella ylioppilastalolla tilassa Beauvoir (Mannerheimintie 5A, 00100 Helsinki, 3krs). Kokoustilaan pääsee hissillä, mutta talo ei valitettavasti ole täysin esteetön. Esteettömyysasioista voit olla yhteydessä allekirjoittaneeseen. (+359453289466)/hanna.eilomaa@helsinki.fi)

Vuosikokouksessa käsittelemme toimintakertomuksen sekä tilinpäätöksen vuodelta 2023 ja vahvistamme toimintasuunnitelman ja budjetin kuluvalle vuodelle, sekä myönnämme vastuuvapauden vuoden 2023 hallitukselle. Kyseiset dokumentit ovat nähtävissä alla!

Mikäli sinulla on kysyttävää kokoukseen liittyen, puheenjohtajistoon voi olla yhteydessä (hanna.eilomaa@helsinki.fi) ja (vilma.tyrylahti@helsinki.fi). Lisäksi toiminnasta saa laittaa palautetta jatkuvan palautteen lomakkeella. Alla on nähtävissä kokouksen esityslista. 

Media ry:n sääntömääräisen vuosikokouksen esityslista 29.2.

 1. Kokouksen avaaminen
 2. Kokouksen järjestäytyminen
  • 2.1 Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri
  • 2.2 Valitaan kaksi ääntenlaskijaa ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa
 3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
 5. Hyväksytään toimintakertomus vuodelta 2023
 6. Esitellään tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto vuodelta 2023
 7. Hyväksytään tilinpäätös ja myönnetään vastuuvapaus hallitukselle
 8. Vahvistetaan toimintasuunnitelma vuodelle 2024
 9. Vahvistetaan talousarvio vuodelle 2024
 10. Muut esille tulevat asiat
 11. Kokouksen päättäminen

Vuosikokousterveisin,

Hanna Eilomaa

Media ry:n puheenjohtaja

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.