Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Arvon Polvin fuksi,

Ensinnäkin, suuret onnittelut sisäänpääsystä! Selätit raskaan pääsykoekevään ja edessäsi siintävät elämäsi kenties parhaat vuodet. Toiseksi, onnittelut mahtavasta valinnasta hakea politiikan ja viestinnän koulutusohjelmaan. Tulevien vuosien aikana sinusta tulevat pitämään huolta kolme ainejärjestöä: Valta, VOO ja Media.

Media ry on Helsingin yliopistossa viestintää opiskelevien oma järjestö. Median toimintaa luotsaa sen 12-henkinen hallitus, joka pitää huolen muun muassa opintoasioista, järjestää juhlia, kulttuuri- ja urheilutapahtumia sekä luo suhteita työelämään erilaisten yritysyhteistöiden myötä. Mediasta löytää paikkansa niin politiikasta kuin viestinnästäkin innostunut. Jäseneksi kannattaa liittyä, sillä pääset sitä kautta nauttimaan monista eduista.

Liittyminen Media ry:n jäseneksi

Media julkaisee myös useaan otteeseen palkittua ainejärjestölehteä Groteskia, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää omia journalistisia taitoja. Kynään kannattaa tarttua rohkeasti jo fuksisyksynä, juttuidean kanssa tai ilman. Päätoimitus odottaa sinua innolla!

Menoa ja meininkiä tulee riittämään aina alkusyksystä vappuun asti. Syksyllä luvassa on muun muassa yrityssafari, jossa voit jo fuksina päästä kokeilemaan omia siipiäsi viestinnän alan töissä. Syyslukukauden kruunaa Media ry:n loisteliaat ja perinteikkäät 47. vuosijuhlat. Olet enemmän kuin tervetullut Median meininkeihin, emme malta odottaa tapaamistasi! ❤ Voit tutustua lisää toimintaamme Facebookin, Instagramin ja Twitterin kautta. Media ry:n sisäiseen Facebook-ryhmään voit liittyä täällä.

Fuksisyksysi alkaa orientaatioviikolla, jota ennen oma tuutorisi ottaa yhteyttä sinuun puhelimitse. Tuutorit ovat opintojesi alun tärkeimpiä henkilöitä, jotka vastaavat suurimmissa määrin fuksisyksyn tapahtumien järjestämisestä. He neuvovat ja tukevat aina kun on tarve! Tuutoreihin voit tutustua etukäteen Instagram-tilin kautta.

Odotellessasi riemukkaan fuksivuoden alkua voit merkata ylös seuraavat tärkeät päivämäärät:

13.-20.8. Ensimmäinen tapaaminen, piknik tai kahvittelu omien tuutoriesi kanssa
21.8. Fuksiriennot, ensimmäinen yhteistapahtuma kaikille uusille polvilaisille
25.8. KannuGames Suomenlinnassa
27.8. Helsinki Tour ja ilta Kuppalassa
3.9. Helsingin yliopiston avajaiskarnevaalit
5.9. Fuksiaiset
6.9. Kannunvalajien fuksisuunnistus
9.9. Polvin fuksisitsit
22.9. Kannunvalajien fuksisitsit
28.9. Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan fuksiseikkailu
10.10. Median kymppisitsit
20.-21.10. Fuksimökki
18.11. Media ry:n 47. vuosijuhlat sekä jatkot
19.11. Vuosijuhlasilliaamiainen

Edessäsi odottavat upeat vuodet mahtavassa seurassa. Vaihdat ajatuksia ja keskustelet keskustakampuksen kaduilla, tanssit Kuppalassa, opit uutta mielenkiintoisilla luennoilla, kilistelet vuosijuhlilla ja heilutat ylioppilaslakkia Mantalla. Vierelläsi siistejä tyyppejä.

Kohta nähdään, Media odottaa sinua innolla!

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.