Media ry

Helsingin yliopiston viestinnän opiskelijat

Median yrityssafarin haku on alkanut tänään 24.9. ja se loppuu 7.10. Safarit järjestetään yrityksestä riippuen kolmelle opiskelijalle 29.10.–9.11. Tsekkaa lisätietoa safarista täältä!

Tänä vuonna mukana ovat Ahjo Communications, Viestintätoimisto Drum, Kreab sekä Hill+Knowlton Strategies.

Hakuohjeet

Jokaiselle safarille haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään yritykselle sähköpostitse. Lisätietoa löydät yrityssivuilta, mutta pääkohdat on kerätty tähän hakuprosessin helpottamiseksi! Huomaathan, että jokainen safari edellyttää sitoutumista koko safariajaksi! Ethän siis hae päällekkäisille safareille tai safarille, jonka aikana sinulla on esim. pakollisia tenttejä tai matkoja.

Ahjo 30.10.–1.11.

Ahjon kolmen päivän safari kolmelle opiskelijalle on aikamoinen pikapyrähdys tämän persoonallisen viestintätoimiston arkeen. Safarille toivotaan hakijoiksi mahdollisimman monenlaisia opiskelijoita fukseista n:nnen vuoden opiskelijoihin. Tärkeintä Ahjolla eivät ole ennalta osatut taidot, vaan halu oppia!

Ahjon safarille haetaan lähettämällä hakemus sähköpostitse Johanna Lindberg-Naulapäälle (johanna.lindberg-naulapaa(a)ahjocomms.fi).

Drum 29.10.–2.11.

Drum vie kolme opiskelijaa viikoksi viestintämaailman syvään päähän. Safariviikko tulee pitämään sisällään niin koulutuksia ja perehdytyksiäkin kuin myöskin aivan oman opiskelijaporukassa työstetyn projektin. Drum toivoo safarilleen osallistujia, jotka ottavat hommat tosissaan ja haluavat hankkia kokemusta viestintäkonsultin tehtävistä. Safarilaisilta toivotaan intohimoa oppia uutta ja jotain aikaisempaa osaalmista.

Drumin safarille haetaan lähettämällä hakemus sähköpostitse Antti Lehtiselle (antti.lehtinen(a)drum.fi).

Hill+Knowlton Strategies 7.–9.11.

Hill+Knowltonin eli kavereiden kesken Hillarin safari on kolmen päivän mittainen kokemus kolmelle opiskelijalle. Hillarilla safarilaisille on tarjolla niin konkretiaa kuin taustatyötäkin ja kaiken ikäiset ja tasoiset opiskelijat ovat tervetulleita.

Hillarin safarille haetaan lähettämällä hakemus sähköpostitse Markus Helaniemelle (markus.helaniemi(a)hkstrategies.fi).

Kreab 29.10.–9.11.

Kreabin maratonsafari kestää kaksi viikkoa ja pitkän kestonsa takia opiskelijoilta toivotaan erityistä sitoutumista ja paloa viestintätoimiston arkeen tutustumiseen! Kreabin kaksiviikkoinen ei ehkä sovellu parhaiten viestintätoimistonoviisille, mutta kunnianhimoiselle vaikkapa järjestöasioissa tai töissä viestintävastuita kantaneelle sopii kuin nenä päähän!

Kreabin safarille haetaan lähettämällä hakemus sähköpostitse Lauri Hyppölälle (hakemukset(a)kreab.fi).

Entä sitten?

Jokainen yritys ilmoittaa valitsemilleen opiskelijoille valinnasta sähköpostitse hakuajan umpeuduttua. Kun valinnat on tehty, ilmoitetaan asiasta myös Facebook-tapahtumassa yleisesti.

Safarille valittu opiskelija on velvollinen osallistumaan safarille yrityksen ilmoittamina aikoina sekä safarin loputtua antamaan yritykselle palautetta ja kirjoittamaan blogitekstin yhdessä muiden yrityksen safarilaisten kanssa.

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

No comments to show.